Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nyavalyognak a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyavalyognak a lányok az igazi férfiak hiánya miatt, mikor ők sem igazi nők?

Figyelt kérdés

Sokszor szidnak minket, srácokat, hogy milyen puhap...-k vagyunk, udvarolni sem tudunk, nem vagyunk kemények és kitartóak, stb...

De azért az éremnek lenne egy másik oldala is: nagyítóval lehet keresni manapság az olyan lányoakt is, akik igazi nőnek mondhatják magukat. Sokszor hallottam már az "így szeretlek, úgy szeretlek"-et, mégis, habozás nélkül pattintottak le, amikor feltűnt valaki más a színen.

Úgy beszélnek, mint egy kocsis és igazából igényük sincs egy komoly, finom udvarlásra, mert aki azzal próbálkozna, egyszerűen kiröhögnék.

Azonkívül régen a férfi és egy nő közösen teremtette meg a saját és a gyerekeik boldogulását, míg ma szinte minden lány csak bele akar ülni a jóba, úgy hogy készen kapjon mindent, cserébe pedig semmit nem nyújtana, mert neki ez jár, azon az egyszerű alapon, hogy neki punci van a lába között.

Vélemények?

2011. márc. 1. 14:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez egy humorista előadása volt, az előbb írtam. Pista pedig az előadásának a főszereplője. :)
2011. márc. 1. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
a nőknek az a nagy előnyük van,h van pinajuk.nekünk meg nincs.
2011. márc. 1. 14:39
 13/17 anonim ***** válasza:

jaaaaaa:DDDDD

így már értem :)

de szerintme ez nem feltétlen rossz hogy ilyen nyíltna beszélnek a szexről. :)

Igaz az ismételten 12-13 vées korosztálynak már részben igen mert anyuciék nem mondják neki hogy amellett hogy leírja a szüleit a neveléséről,gyereke lesz legroszabb esetben aids-es.. és egy csipetnyi félelem éreztük sincs :)

( itt tisztelet a kivételnek akik jó mondjuk 14+ akik SZERELEMBŐL feküdtek le valakivel és mai napig kitartnak egymás mellett.. :) )

2011. márc. 1. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:
"Soha senki nem fogja megnyerni a nemek csatáját. Túl gyakori a barátkozás az ellenséggel."
2011. márc. 1. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Nőnemű létemre úgy gondolom, igazad van.

A megoldás, hogy keresni kell a (ritka) kivételeket! :)

2011. márc. 1. 17:39
 16/17 anonim ***** válasza:

" akkor leszünk igazi nők,ha egy igazi férfi van mellettünk!!:) 18l "

Ezt már hallottam.Egyrészt igazad van.Ha egy fiú határozott, tudja mit akar, akkor a lány nem érzi a kényszert,hogy átvegye az irányitást.Nagyjábol itt kimerül szerintem az állitásod.Attól még nem leszel fasza csaj, hogy egy férfias férfivel jársz.Attól leszel igazi nő,ha például tudod, hogy kell egy férfival bánni,gyereket nevelni,főzni,mosni...és sorolhatnám mint ahogy ti is szoktátok sorolni a férfi tulajdonságokat.

2011. márc. 2. 12:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Elöbbi vagyok.A nőknek azért van előnyük, mert megadtuk nekik.Az orrukra kell csapjunk, hogy ébredjenek fel a valóságra és igen mi is határozottabbak kell legyünk.
2011. márc. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!