Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról, akik csak így ismeretlenül rátok köszönnek, esetleg mosolyognak is mellé?
Figyelt kérdés
inkább lányok válaszát várom + kor.
Én fiú vagyok és kb mindig visszaköszön bárki, akinek köszönök.
2011. febr. 28. 21:24
1/8 anonim válasza:
Semmi negatívat!:)
Örülök neki és mosolyogva visszaköszönöm! :)
16/L
3/8 anonim válasza:
Odamegyek, és lesmárolom.
Mit gondoltál?
Visszaköszönök.
4/8 anonim válasza:
És mellé azt gondolom, hogy: "Na nézd má', mekkora idióta!" XD
5/8 anonim válasza:
nem szeretem. nem ismer, ne köszöngessen, vagy ha mégis akkor szólítson le rendesen. 17 éves vagyok.
7/8 anonim válasza:
02-28 21:55 mi az, hogy szólítson le rendesen? jobb az, hogy "hé, kiscsaj" vagy mire gondolsz??
én mindig visszaköszönök, ha valaki rámköszön. ebben semmi rossz nincs.
8/8 anonim válasza:
attól függ. Elég félénk vagyok, és volt már olyan, hogy ültem a héven, egy srác leült közvetlen velem szemben, és rámköszönt. Visszaköszöntem, bár végig azon gondolkodtam, ki a ló ez, tán a sulinkba jár, ismernem kéne... és olvastam tovább, néha felnézve rá, és kissé zavartan... egész út aladt nem beszéltünk, kínos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!