Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óóó... Rosszabbra számítottam, a lehúzások alapján. :D De amúgy jó lenne, ha arcodból látszódna valami.
Amúgy nekem -kövezzetek meg, vessetek máglyára- bejön. Ha te vagy a képen, kérdező... Akkor nyallak XD
Ja, előzőnek üzenem (aki azt állította, hogy ugyanolyan rosszak a rockerek, mint a diszkósok) hogy nézzen be egy diszkóba és egy metálfesztre.
És utána mondja ezt.
Elmesélek egy kis sztorit, remélem tetszeni fog. Gondolom a West Balkán-os esetet mindenki ismeri, hogy agyontapostak/nyomtak embereket, blablabla... Mert senki nem volt tekintettel rájuk, nem figyeltek egymásra, mindenki csak a saját tyúkszaros életét akarta megmenteni, mások életének árán.
Ilyen lökdösések gyakorta előfordulnak egy ilyen szórakozóhelyen. Természetesen tele van az egész kóceráj tudatmódosító szerekkel, katival, ginával, spurival... 16 év a korhatár, de az alatt is bárkit beengednek. Mily' felelősségteljes, nemde?
14 éves lánykákat erőszakolnak ott meg helyben, de lám, milyen szép hely is egy diszkó. Na meg amilyen partyt úgy hirdetnek, hogy: "Olcsó pia, és sok szép lány!", azt inkább hagyjuk is...
Ezzel ellenben egy metálfeszten, de hogy pontosítsak, Paganfest-en voltam szemtanúja a következőnek: (gondolom meg sem kell említenem, hogy max a cigi számít itt drognak, és némi alkohollal megspékelve szórakoznak ott a jócskán 16 év feletti egyének) Nem messze tőlem egy viszonylag alacsony, gyenge testalkatú srác megbotlott, és elterült a földön. Nem, a szórakozó rockerek nem gázoltak át rajta, nem csináltak belőle lekváros palacsintát, még csak rá sem tették acélbetétes bakancsuk orrát. Pár másodperc múlva rögtön 3 debella állat ugrott oda, hogy: "Jól vagy, haver?" Felsegítették, és ment tovább a party, normális keretek között.
Gondolj bele... Mikor hallasz olyat a híradóban, hogy egy metál koncerten mennyi drogot fogyasztottak az ott lévők? Mindig diszkóról van ott szó. Mert ott divat az, hogy be van a 15 éves is szívva/fújva/lőve/rúgva.
Mikor hallasz olyat, hogy egy rock este után az ott szórakozó férfiak megerőszakoltak egy szintén ott szórakozó nőt? Ellenben a diszkó? Hm?
Mi ebből a tanulság?
Semmi, tanulságuk a mesének van, amit szép színes könyvecskékbe írnak, apró gyerekek számára.
Csupán döntsük el a fentiek alapján, hogy melyik úgymond "társadalmi réteg" a jobb. A diszkós... Vagy a rocker?
Nyugi, borsó, ne kapd fel a vizet.
Amúgy már éppen írni akartam, hogy ne keverjük már össze a rockerekkel.
Hosszan írkáló emberkével nagyon egyet tudok érteni.
Jah, és aki szerint hulladék a rocker: sok köztük az értelmes, felsőoktatásban tanuló/ dolgozó egyén is. A viselet maga pedig nagyon jól tud kinézni, ha ízléses. Én elhiszem hogy valakinek a p*csaszoknya meg a r*bancos viselkedés jön be, lelke rajta.
Persze, rockerek között is vannak bunkók, ahogy a discosok között is, de azért...
21 éves ROCKER lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!