Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak milyen testalkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak milyen testalkatú csajok jönnek be leginkább?

Figyelt kérdés
vékony/duci? (a ducik mindig annyira nagyra vannak vele hogy "van rajtuk mit fogni" azért kérdezem főleg.. de amelyiknek van melle annak hasa meg combja is nagy ált nem?)
2008. febr. 2. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Sem túl vékony, sem túl kövér. ez az ami a legtöbb férfinak bejön.
2008. febr. 9. 07:00
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Lényegtelen a testalkat, ha nincs kisugárzása, vagy nem fog meg benne valami elsőre! Lehet, hogy megtetszik az arca, és duci, jól áll neki! De az is lehet, hogy a feneke egy vékony csajnak, aztán ha megnézed az arcát..hááát! Az összekép számít és hogy jól érzi-e magát a bőrében!
2008. febr. 11. 16:41
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
szerintem pedig egy kövér nő egyáltalán nem esztétikus, de az sem jó ha csont sovány a csaj, nekem az jön be ha átlagos se nem kövér se nem olyan csont sovány.
2008. febr. 11. 19:20
 14/24 anonim ***** válasza:
20%

szerintem a kövér sajok nem esztétikusak,

az sem jó ha tul sovány egy csaj nekem az olyan átlag testalkatu sajok jönnek be, se nem kövér se nem tul sovány. de mindenkinek más tetszik. valakinek ez valakinek az, egyén függö teljesen.

2008. febr. 11. 20:20
 15/24 Tamás73 válasza:
25%
Nekem a a nagymellű nők jönnek be és ezután akár lehet nagyob az átlagnál de azért ne legyen duci.
2008. febr. 19. 17:50
 16/24 anonim ***** válasza:
28%
Gitár alkat az abszolút nyerő!
2008. márc. 10. 22:02
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Kinek melyik?

Van aki a vékonyakat szereti, van a ki a ducibbakat.

VAn akienk elég a szép külső, de van aki beszélgetni is szeretne a nővel.

Férjem imád, én teltkarcsú vgyok, 160 centihez már 67 kiló, igaz most híztam. De én még arányosnak érzem magam, csinos vagyok.

Öcsém, és nem egy barátom is az ilyen alkatu lányokat kedveli, meg sem nézi a vékonyakat.

Viszont a sógorom meg a vékony csajokat bírja , a "plázacicákat" lényegtelen, hogy agyuk nulla, a lényeg, hogy jól néz ki.

Szóval ezt nem lehet általánosítani.

Akármiylen is vagy, tuti tetszeni fogsz sokmindenkinek.

És el kell fogadni, hogy van aki a vékonyakat szereti, mert esztétikus, szép vonzó, van aki meg a teltet, mert tényleg van mit megfogni és dögönyözni rajta.)

nekünk nőknek sem egyforma pasik tetszenek..

2008. márc. 13. 18:24
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

azert nem minden vekony es / vagy szoke no plaza cica!!!!!

es az agyuk nulla!!!!ez nem attol fugg!!!! Pl en szoke (termesztes) kek szemu vekony csinos jo testalkatu lany vagyok. Megis ket diplomam van kulfoldon magas karriert futottam be, semmikepp sem plaza cica!!!! aki meglat el sem hiszi mi a foglalkozasom mert atz hiszik h modellkedem vhol. tehat azert ne altalanositsunk mar!!!!!

de kinek mi az izlese!!! szerintem sokat szamit a termeszet a kisugarzas mennyire lehet beszelni az illetovel. ne az legyen elmesz egy randira es kinosan nagy a csond mert nincs mirol beszelni. az sem art ha az illetonek van egy kis humora.

2008. márc. 14. 14:09
 19/24 anonim válasza:
100%
Szerintem fele-fele arányban. Elvégre vannak kövér pasik is és azoksem feltétlen kellenek a vékony lányoknak. Ja és annak a kedves fiúcskának írnék, hogy nem kéne cikizni azokat akiknek nincs nagy mellük mert nem tehetnek róla ha fogyóznak az fogy le legelőször, de ha fizeted a műtétet lehet nagy....
2008. ápr. 6. 18:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

MINDEN fiúnak más jön be!

És MINDEN lány bejön valamelyik fiúnak! Ha nem így lenne, szerinted az a lány megszületett volna? Merthogy az anyja is olyan volt...

Van olyan fiú, amelyik kifejezetten a duci (sőt: a kövér!) lányokra hajt (már, ha a megfelelő helyen gömbölyödik) - és olyan is, amelyik rájuk se nézne, mert csakis a törékeny, vékony típust kedveli.

De ezt a legkönyebb megtudni: az a típus megy oda hozzád mosolyogva, vagy néz messziről, kíváncsi pillantásokkal, amelyik kedvel. Nem?

Szerintem, elég egyszerű megtudni, hogy egy fiúnak melyik lány tetszik egy adott társaságból: nem nagyon szokták rejtegetni. :-)

És az se biztos, hogy magához hasonló súlyú párt keres bárki is. Van, akit az ellentétek vonzanak.

2008. máj. 2. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!