Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit csináljunk, hogyan oldjuk ezt meg?
Szóval, először is köszi, hogy olvasod.
A szituáció a következő: Van egy lány, van az exem, és vagyok én...
A lányt, megismertem nem olyan rég, párhónapja, exemmel már nem voltam akkor együtt. Ezzel a lánnyal nagyon erős szimpátia van egymás felé, köztünk a gond viszont ott adódik, hogy barátnők, nem legjobb barátnők, nem is nagyon közeli barátnők, csak barátnők. A lánnyal mi összejönnénk, csak nem "tudunk" mert ott van az exem, aki rájött 3 után hogy szeretne még is valamit. Én már tőle nem.
Nem tudunk a lánnyal összejönni mert félünk, hogy megromlik a barátságunk vele. Megbeszéltük a lánnyal, hogy várunk, míg olyan szituáció lesz, ami alkalmas arra, hogy mi ketten egy párt alkothassunk. Mind a ketten reménykedve várjuk, hogy ez minél hamarabb bekövetkezik, mert ez a helyzet igencsak kellemetlen számunkra.
Bocsánat, ha picit hosszú lett.
Lány 14
Exem 16
Én 16
Hát nekem fontos az exeim barátsága is. :)
De egyébként lehet igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!