Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nincs ötletem
azért áruld már el milyen fontos dolgokba vagy benne? talán valami hallgatói önkormányzatos vagy vagy mi? esetleg fiatal feltörekvő politikus?
amúgy én a helyedben vennék egy sima gázsprét, de előtte próbáld ki. azzal eléggé be tudsz neki tenni ha helyzet van. mondanám, hogy legyen nálad kés, de attól nyilván elzárkózol. mindenesetre ezek legálisak. a kés is, 8cm-es penge alatt, önvédelemre használható.
hát nem...
Amúgy egy komoly helyre felvételiztem. Arra értettem a "fontos dolgot"
ha szituáció van akkor a legfontosabb hogy fejben legyél ott. mindig tervezz előre. nézd meg hányan vannak, van-e fegyver, ki a leggyengébb-legerősebb láncszem. merre tud elmenni a barátnőd. stb..
először mindig a fegyveressel ill. a legerősebb emberrel kezdj. aztán szépen sorban... zárd a szöget, mozogj kereszbe, ne hagyd hogy mögéd kerüljenek és hogy sarokba szorítsanak, és ne állj a kör közepébe. de tényleg mindig gondolkozz előre! egy rutinos boxoló is előre tudja mit fog ütni, nem gondolkozik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!