Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya az arcom, és rossz a lányoknál az első benyomásom. Tudok tenni ellene valamit?
Figyelt kérdés
Sajnos elég ronda bőröm van: sok anyajeggyel, kiütéssel, és piros foltokkal. De a legrosszabb, hogy az egész arcom egy nagy piros folt. Egyre sűrűbben veszem észre, hogy az első benyomásom rossz a lányoknál, pedig szerintem "belül" kelendő lennék, hosszú, értelmes kapcsolatokra vágyó lányok számára. Szerintetek van bármilyen megoldás, ami segíthet a helyzetemben? (Sokszor gondolok arra, hogy, aki emiatt az első látásra elítél, azzal úgyse lehetne összehozni semmi értelmeset, talán ez az, ami megnyugtat.) Viszont akkor is csúnya vagyok, és örökké ez jár az eszemben. Az igényeim nem nagyok a lányok terén (illetve azok): legyen okos, értelmes, intelligens, vicces, legyen tartása! belsőleg ennyi, külsőleg: ne legyen túl kövér, nem baj ha vézna, legyen ápolt. Szerintetek nagy elvárások ezek? Köszönöm!!2011. febr. 23. 11:04
11/14 anonim válasza:
Mindig lehet a külsőn javítani. Ez esetben a kozmetikus többet tudna mondani, mint mi akik nem is látunk.
Szoláriumot próbáltad? Nekem segített.
12/14 anonim válasza:
Amit meg 11:06-os és a többi mond, felejtsd el, ha nem javítasz a külsődön, a ronda lányoknak sem te kellesz.
13/14 anonim válasza:
Ne külső alapján itélkez ,miért lenne a csinosabb lányoknál felejtős!
Mindenki az átlagos lányokal kezd ki az átlagos lányoknak huszor anyi udvarlojuk van mint a szépeknek,mert a fiúk így állnak a szép lányokhoz.
14/14 anonim válasza:
Nincs kedved képet küldeni magadrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!