Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos 18 éves lány vagyok és pár napja történt az első együttlét a barátommal. Első együttlét után normális ha ég a gyomrom, valamint puffadok is? (de ez eddig csak ma történt) Védekeztünk óvszerrel, mikor nem volt rajta óvszer akkor meg nem ment el.
jólvanna:$
tudod nő vagyok, és nem a legegyértelműbb jut elöszőr az eszembe hanem a pánik :D
de akkor mindent betudhatok ennek?:D
huh de parásnak gondolhatsz , pedig nem szoktam ilyen lenni,
csak gyereket még nem most szeretnék, mert az nem csak velem lenne kicseszés hanem a gyerköccel is.
uh azért ezt nem lenne jó megszokni bár mondjuk a szerelem kínokkal jár :D
barátnődnek meg jobbulást:)
hát amúgy én nem is gondoltam hogy ettől lehet, mert már többször történt ilyen szájjal, de még sosem kezdett el égni tőle a gyomrom és hasonlóak.
amúgy van megoldás hogy ne legyen mindig ez ha pl teherbe esel akkor 9 hónapra elmúlik:D
de kedves tőled megmondom neki hogy jobbulást kívántál, hát nála se lenne ez ha nem lenne olyan mohó:D utolsó cseppig mindent de hát nem bánom én..:D
van hát használjuk is :D
úgyhogy remélem hogy ilyenről nincs szó tényleg h 9 hónap aztán jhaj egy kis meglepetés.:D
és csak válladék lenyeléséről van szó.
hah elmúlt, nem kell büfiznem, és ezt most vettem észre,
el se hiszed hogy most ez mennyire jó hogy végre nem kell nyelnem folyamatosan.:D csak a gyomrom ég még mindig.
amúgy természetes hogy jobbulást kívánok:D át is tudom most érezni a helyzetét:):D amúgy nagyon rendes tőled hogy válaszoltál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!