Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis ha szerelmes vagyok egy Animehősbe? Pl: Souske Sagara.
Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 17:04
21/34 anonim válasza:
Elképesztő mennyi tudatlan ember írogat ide.
14 évesen teljesen belefér, én is voltam nagyon régen "szerelmes" (mára már tudom, hogy ez nem szerelem volt) rajzfilmhősbe. Az ember kinövi ezt. Ha meg nem, ott már lehet baj, de még van időd:)
23/34 A kérdező kommentje:
Haaat akkor nem csak en egyedul vagyok degeneralt mert meg vannak elegen akik igy vannak vele....
2009. júl. 18. 22:50
24/34 anonim válasza:
hühű...ne várd hogy kiugorjon a tvből... szobáraaaa ;)
25/34 anonim válasza:
nem normali max pelda kep lehet
26/34 anonim válasza:
mongyuk úgy is kinövöd ha meg nem ott a szihológus
27/34 anonim válasza:
Én is voltam már így vele, jó mondjuk azért nem úgy gondoltam rá mint egy igazi pasira, akibe szerelmes vagyok.. :DD szerintem ezt ki fogod nőni. reméljük.. :D
29/34 anonim válasza:
de amugy még kis koromban a Salior Moon föszereplöjébe voltam
30/34 anonim válasza:
Nem ez a szaszuke akiről kiderül hogy meleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!