Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Van egy lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Van egy lány a buszon és nem tudom hogy tetszem e neki? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány a buszon aki tetszik, szerintem neki is tetszem de nam vagyok benne biztos mert amikor felszállunk mindig összenézünk meg az utazás alatt is de mikor leszállunk(ugyanott szál le mint én)akkor lehajtott fejjel jön szembe velem. Akkor most tetszek neki vagy nem?
2011. febr. 21. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2011. febr. 21. 15:12
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem hányingere van. De mivel nézeget, biztos tetszel neki vagy figyel téged. Ami semmire sem elég és nem biztos hogy pozitív. Én is szoktam éhes lenni, Istenem.
2011. febr. 21. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Rossz helyen tetted fel a kérdést.

Az Ezotéria részlegen képzelik magukat egyesek gondolatolvasónak.

Soha nem derül ki, ha nem szólítod meg.

Tegyük fel, tetszel neki.

De nem szólítod meg mégsem... hát sokat értél a tudásoddal.

2011. febr. 21. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ja!
2011. febr. 21. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy! Velem volt már olyan, hogy legalább 20 csaj volt a buszon és egyikről sem tudtam, hogy tetszem-e!
2011. febr. 21. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy tetszel-e neki, de ha nem beszélgetsz vele, sosem fog kiderülni. Sőt, hiába jön be külsőleg, ha belsőleg nem passzoltok össze, akkor úgy sem lesz semmi. Szóval menj oda, beszélgessetek valamiről, aztán majd kiderül minden...
2011. febr. 21. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát nemtom engem is néznek a buszon..

visszanézek, vagy csak néha véletlenül nézek oda és összetalálkozik a tekintetünk de nekem 1általán nem tetszenek..

szóval ne kombinálj..

de attól még te bejöhetsz neki..ha nem mered élőbe megszólítani ( mert ott vannak barátai stb) akkor erre van az internet(Y)

vagy ha u.ott szálltok le +szólithatod..és akk a reakciókat is látod.. (nem úgy mint neten keresztül)

2011. febr. 21. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Rám minden alkalpmmal amikor jegyet veszek a buszon rámnéz a buszos !! Nem tudom,hogy tetszem e neki? :D

De amikor kifizetem a jegyet mindíg mosolyod !! Tudi szerelmes belém !!

Haver nem b...szá má fel ! Hát szólítsd le egy aktuális helyzetben és beszélgess vele :-) Aztán majd kiderül ennyi !

További szép napot.

2011. febr. 21. 17:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem sokat segittetetek de azért köszi mindenkinek
2011. febr. 21. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de milyen segítséget vártál? Honnan tudjuk, hogy tetszel neki vagy nem, ha te is bizonytalan vagy benne, aki átéled? Sok ember azt se tudja, a feleségének mi van a fejében, nem hogy egy ismeretlen lányról mondjunk valamit, akiről te is csak úgy meséltél...
2011. febr. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!