Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem kezd valami kialakul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem kezd valami kialakulni egyik fiú osztálytársam és köztem. /folytatás lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig nem is voltunk olyan huu de jóban, de az utóbbi 3 hétben észrevettem h állandóan incselkedik velem, nevettet, mosolyog rám (, pont előttem ül, állandóan hátrafordul). /De igazán nem szoktunk beszélgetni..9.ben tetszett,jó pasinak tartottam,aztán közömbös volt számomra,most viszont mintha kezdenék érezni valamit iránta..

Nem akarok oszt.társsal járni,nem hinném h sokáig tartana ez az egész..Ráadásul elég szegények,nincs sok ruhája,emiatt ki is szokták beszélni a háta mögött..ez viszont nagyon zavar.. :s

2011. febr. 20. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
látom rohadtul érdekel mások mit gondolnak. hát ezekután, hagyd azt a szerencsétlen srácot, és ne adj neki reményt.
2011. febr. 20. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem soha nem zavart ha pénztelen volt a fickó, nekem mindig volt. Fizetem én vagy oda adtam a pénzt neki, hogy ő fizessen azt slus.
2011. febr. 20. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Ne legyél már roh@dék, hogy valakit a ruhája alapján ítélsz meg. Akkor kezdjél egy milliomos csemetével, aki majd jól agyonrugdos, ha nincs kedved lepippantani őt, aztán meg majd gondolj erre a szegény fiúra, aki bármit megtett volna érted. Majd gondolj arra, hogy a gazdag pasimnak millió meg egy hibája van, de legalább gazdag. A másiknak pedig két hibája volt csak: szegény volt, és nagyon szeretett engem.
2011. febr. 20. 21:38
 4/9 sz12 ***** válasza:

Ha nem adsz neki esélyt, honnan tudod, hogy nem fog sokáig tartani?

Az, hogy meg nincs sok ruhája, és kibeszélik a többiek, hát azoknak a nagyon értelmes embereknek add át a gratulációmat!!!

2011. febr. 20. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
akkor járjál gazdag szülők gyerekével,annak biztos van sok ruhája és nem fogsz szégyenkezni miatta -.-"
2011. febr. 20. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Elég szomorú, hogy valakit azért beszélnek ki, mert szegény. Nem tehet róla, lehet, hogy betegek vagy alkoholisták a szülei. Különben is, aki gyerekként szegény, nem biztos, hogy felnőttként is az lesz. De ha nem gazdagszik meg, akkor mi van? Szereted vagy nem? Ezt tartsd szem előtt! Tény, hogy szerelemmel nem lehet jóllakni, viszont jóllakva sem vagy mindig boldog.
2011. febr. 20. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most elöítéleteket gyártasz, elképzelem 20 évesen mi lesz majd... Vagy fogadd el így, vagy bele se kezdj. Ez az osztálytársas járásos duma meg úgy ahogy van értelmetlen. Ezt csak azok mondják, akik nem birják fellvállalni partnerüket, és félnek.
2011. febr. 20. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:

de tényleg mit érdekelnek mások??? aki ismer téged igazán, biztosan tudja, mi a helyzet, és nem nézi le a srácot..

a héten találkozom egy pasival a szemben lévő suliból és barátnőm által ismerem, neki unokatestvére. szerinte a srác egy nagyon segítőkész, jó fej,vicces és hasonló jó tulajdonságokat sorolt föl, mert am pár percre találkoztam az illetővel..

mikor meghallották h találkozom vele:úristen,vele?? ; vagy csak szimpla röhögés.

Rólam is elterjedt pár pletyka, tudom milyen szörnyű az,ha az embert csak úgy nem kedvelik mert ezt-azt hallottak, nem vagyok szegény de eltudom képzelni milyen lehet az ha valakit hasonló dolgok miatt nem bírja pl:ducibb mint az átlag, halkan beszél stb..

2011. febr. 22. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az utolsó mondatot nem kellett volna beleírnod.

Na mindegy.

NE járj vele.

ha szégyenkeznél miatta,mert nincs pénzük..

hát istenem..

namindegy ilyen 'emberek' is vannak..

2011. febr. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!