Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kezd valami kialakulni egyik fiú osztálytársam és köztem. /folytatás lent. Mit tegyek?
Eddig nem is voltunk olyan huu de jóban, de az utóbbi 3 hétben észrevettem h állandóan incselkedik velem, nevettet, mosolyog rám (, pont előttem ül, állandóan hátrafordul). /De igazán nem szoktunk beszélgetni..9.ben tetszett,jó pasinak tartottam,aztán közömbös volt számomra,most viszont mintha kezdenék érezni valamit iránta..
Nem akarok oszt.társsal járni,nem hinném h sokáig tartana ez az egész..Ráadásul elég szegények,nincs sok ruhája,emiatt ki is szokták beszélni a háta mögött..ez viszont nagyon zavar.. :s
Ha nem adsz neki esélyt, honnan tudod, hogy nem fog sokáig tartani?
Az, hogy meg nincs sok ruhája, és kibeszélik a többiek, hát azoknak a nagyon értelmes embereknek add át a gratulációmat!!!
de tényleg mit érdekelnek mások??? aki ismer téged igazán, biztosan tudja, mi a helyzet, és nem nézi le a srácot..
a héten találkozom egy pasival a szemben lévő suliból és barátnőm által ismerem, neki unokatestvére. szerinte a srác egy nagyon segítőkész, jó fej,vicces és hasonló jó tulajdonságokat sorolt föl, mert am pár percre találkoztam az illetővel..
mikor meghallották h találkozom vele:úristen,vele?? ; vagy csak szimpla röhögés.
Rólam is elterjedt pár pletyka, tudom milyen szörnyű az,ha az embert csak úgy nem kedvelik mert ezt-azt hallottak, nem vagyok szegény de eltudom képzelni milyen lehet az ha valakit hasonló dolgok miatt nem bírja pl:ducibb mint az átlag, halkan beszél stb..
Szerintem az utolsó mondatot nem kellett volna beleírnod.
Na mindegy.
NE járj vele.
ha szégyenkeznél miatta,mert nincs pénzük..
hát istenem..
namindegy ilyen 'emberek' is vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!