Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy ilyen hamar van orgazmusom?
Egyszerűen a végét várod és a tested nagyon hamar reagál. Minél többször csinálod így, hogy csak a végét várod, annál hamarabb fog eljönni. Lehet rá gyógyszert kapni, ha nagyon súlyos. De néhány technikával, módszerrel pár héten/hónapon belül el lehet nyújtani.
Amúgy ennek a "betegségnek" korai magömlés a neve.
Ha korai magömlésed van, akkor általában 6 dolgot szoktak tanácsolni:
1. gyakorold az önkielégítést, úgy, hogy minél tovább tartson
2. vannak olyan óvszerek, amelyekben enyhe érzéstelenítő folyadék van, így tovább tart az aktus
3. mielőtt rátérnél a közösülésre, esetleg a párod vegye kézbe a dolgokat :)
4. bármely szex shop-ban lehet kapni péniszre helyezhető gyűrűt, ami segít
5. miközben együtt vagy a lánnyal, valami semleges dologra gondolj, ne arra amit érzel (pl. mit kell venni holnap a boltban, vagy ilyesmire)
6. amikor érzed már, hogy mindjárt el fogsz menni, akkor fogd meg a péniszt a tövénél és nyomd meg az ujjaddal azt a részt ahol a vezeték van. Várj egy kicsit, majd mikor múlik az érzés, folytathatod, ott ahol abbahagytad :)
Ezeket kombinálva hidd el javulás lesz.
örüljek? :O
igen, tudom, oda is akartam írni csak elfelejtettem :s
de ezek amúgy hasznos infók, csak ugye nem nekem :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!