Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VV Jerzy tényleg buta? És meleg, mint a kályha?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 17:51
11/15 anonim válasza:
Buta, mint a föld. Egy értelmes, összefüggő mondatot nem tud kinyőgni. Végre az Alekosz elmondta a magáét..akkor is alig bírt válaszolgatni. Teljesen úgy néz ki, mint egy őstulok.
Hogy homokos-é, azt nem tudom, bár nem hinném. Szerintem az lesz, amit az Éva mondott Gigiről és róla. Kimennek, együtt lesznek keveset, aztán a Gigi úgyis összeszed valami gazdag pasit.
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez a röntgen képe: [link]
Az inkább a kórlapja volt amit linkeltekXD
13/15 anonim válasza:
Nagyonbuta, mert hagyja magát megvezetni.
14/15 anonim válasza:
én azon szoktam röhögni h mindig a gigi védi meg, mert magát nem tudja annyira gyök
15/15 anonim válasza:
Jól mondta Alekosz, Jerzy egy retardált. És még b.uzi is.
Remélem, kiszavazzák a g*cibe, azt mehet vissza f*szt szopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!