Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol vannak utcalányok, és mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 15:28
1/8 anonim válasza:
A szemétégető közelében van sok cinos lány (Újpest és Rákospalota határán van a szemétégető), de nemtom mennyibe kerülnek
2/8 anonim válasza:
Nagyon sajnállak, hogy idáig sullyedtél, hogy akármelyik jottment k.rva jó neked!
Amúgy ezek mindenhol vannak, akármelyik bárban, sot még nemis kell fizetni nekik!
3/8 anonim válasza:
én is a szemétégetőt mondtam volna. :)Amugy szerintem jobban jársz, hogyha veszel egy blikket és abban vannak ilyen hirdetések, és általában ezek a lányok tisztábbak is. az áruk különböző, de kb.fél óra 5ezer körül van, az egy óra pedig 10ezer körül.
4/8 anonim válasza:
Én tagnap találtam egy oldalt! [link]
Itt is vannak hirdetések!Nézd meg ha gondolod!
5/8 anonim válasza:
este nyugati aluljáró. francia 4 szex 5-6.
6/8 anonim válasza:
Vannak igényes nők 18-tól fölfele, akik nagyon jól néznek ki, saját lakásban várnak. Szinte minden kerületben megtalálhatók... 1 óra 10000 Ft általában, fél óra 8000. Ez az alap. Vannak ilyen weblapok, ahol megnézheted őket, és ott van a tel.számuk is. Általában saját lakásban várnak
7/8 anonim válasza:
www.k.vak.comuv.com vagy keress rá Googliban: Ku.vak és Utcalányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!