Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem válaszolt egy férfi ismerősöm, amikor a kétértelmű mondataira, megjegyzéseire reagálva én is elkezdtem kétértelműsködni?
Ez tévedés, valamit félreértettél, vagy nem igazán jól írtam le. Nem küldtem el a fenébe és azt hiszem a pozitív választ jobban vártam volna. De semmi választ nem kaptam, és így maradt a bizonytalanság hogy szórakozik e a szavakkal, vagy van e mögötte egy egy halvány érzés.Csak szerettem volna tudni, hogy az érzések amik kialakulóban voltak, vannak nem e felesleges bonyodalom az életemben. Szóval remélem érted már a kérdést.
Nekem sajnos az jött le , hogy csak szórkozásból játszadozik, és amikor végre megmondhatná a frankót akkor visszavonulót fúj.
utolsó váaszolónak:
Gondolom te lány vagy,akkor hasonló cipőben járunk.
Végülis vehetem úgy hogy a szája volt nagy de egyébként egy gyáva nyúl?
Az utolsó válaszoló vagyok és FÉRFI.
A te részedről nem tudom hogy vedd, én az én részemről úgy vettem a magam esetében, hogy egy újabb harmincas nő aki nagyon felületes, csak szórakozik a férfiakkal, előadja magát és közben ártatlan szemekkel néz a világba és naívan kérdezgeti magától: Vajon miért vagyok még mindíg egyedül.
Félreértesz. Az igaz , hogy 30 körül vagyok de nem egyedül és ő sem , pont ezért is kavart fel ez az egész. Nem szórakozok a férfiakkal ártatlan szemekkel naívan körülnézve a világban. Ez amiket előzőleg leírtam bonyolultabbak és lelkiekben megterhelőbbek mint ahogy gondolod. Nem vagyok egy szíre szóra más karjába ugró típus, és nincs a terveim között, hogy felborítsam a családom életét, de jobb a dolgokat szerintem tisztázni,egyenesen beszélni hamár úgy csinál a férfi mintha akarna valamit.Nem gondolod, hogy ez bonyolultabb dolog lehet mint ahogy te gondolod?Ésszel ezek a dolgok megoldhatók.
Nem egy kis szingli szórakozik a férfiakkal és rosszul esik ha neki, ha nem úgy sül el a dolog.
Én komoly végigondolt, pártatlan válaszokat várok és nem egy sértett férfi elhamarkodott válaszait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!