Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől tiszteltek egy nőt?
naná, hogy fontos. olyan nővel nem kezdenék akire emberileg nem nézek fel valamilyen szinten.
nagyon fontos az erkölcsi tartás! ne legyen az egyéjszakás kategória, ne váltogassa a párját túl gyakran. ne legyen anyagias, hanem dolgozzon meg azért amit szeretne.
ez lenne az alap.
23f
"A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:12"
Miért,a férfiak nem lehetnek pénzhajhász köcsögök??Nem értem,miért kell sztereotípiákat gyártani a nőkről/férfiakról.A nők azt mondják,minden férfi csak a szexre hajt,a férfiak meg azt,hogy minden nő a pénzre.Ugyan már!Senki sem ugyanolyan,nem vagyunk egyformák.Ha minden nőről ezt gondolod,akkor legyél meleg...Jaaa,hogy csak csajokkal kúrsz?!Akkor meg ne rinyálj!
Előző vagyok,a kérdésre válaszolva:
Szerintem a férfiak akkor tisztelnek egy nőt,ha a nő nőként viselkedik.Ez alatt annyit értek,hogy van tartása,női büszkesége és ezentúl ő is tiszteli a férfit.A tiszteletet mindenkinek ki kell érdemelni.
Tessék, ez az a tisztelet ami jár nektek:
02-17 23:10
Igen, tanúsíthatom, hogy van ilyen kapcsolat, ahol kölcsönösen szeretjük, tiszteljük a másikat. :)
Nem tudom, hogy hoztátok össze de szenvedés volt olvasni! Nem kell minden nőre azt hinni, hogy csak a pénzre hajt, vannak akik elhiszik, hogy fontosabbak az érzelmek. Nem azért mondom mert nő vagyok, és mert a nőket akarom védeni de itt durván antifeminista embereket látok. Mellesleg találkoztam én is köcsög pasikkal, és akkor mi van? Hülyeség lenne a sok jó srácot aki létezik leértékelni pár hülyesége miatt! Mert én elhiszem, hogy vannak jó srácok, akik ugyanúgy nem a külsőségekre adnak!
És a szerelemhez nem BMW kell hanem kémia, bocsi nem tudtam ezt most máshogy kifejezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!