Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire gyorsan áttért volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gyorsan áttért volna egy másik lányra?

Figyelt kérdés
Van egy fiú(egy suliba járunk), aki kb fél hónapja szerelmet vallott nekem, de én azt mondtam, hogy nem érzem magam elég érettnek, és nem szeretnék tőle semmit. Azóta elég jóba lett egy nagyon jó barátnőmmel. Sokat beszélnek skype-on, a fiú többször is ír egy nap neki sms-t, és szünetekben is mindig odamegy hozzá. Néha olyan mintha teljesen elfelejtett volna, pedig azt mondta, hogy ő nem feladós típus, és ne számítsak rá, hogy könnyen fel fogja adni nálam...Én nem értem, hogy akkor most mi van...Kicsit furcsa az egész.
2011. febr. 17. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült meggyőznöd róla,h nem érdemes várnia rád.ÍJB
2011. febr. 17. 20:22
 2/4 anonim válasza:
100%
Ennyi...Az elöttem szólóhoz kapcsolódnék én is.. Lényegében elkülted a pibe... akk most mit vársz? Meg amúgyis miért zavar? ha megszeretted akk mond meg neki amíg nem túl késő sztem
2011. febr. 17. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kapcsolatot akar. Nem kapta meg tőled, így mikor kosarat kapott, keresett magának mást, akivel boldog lehet. Nem rólad váltott gyorsan, mert nem is beléd volt szerelmes, inkább egy szűrőn keresztül látott, a boldog kapcsolat reménye adta hozzád azt a pluszt, amitől szerelmesnek hitte magát. Te ezt dobattad el vele. Most a másik lányt látja ilyen szűrőn keresztül.

Persze lehet, hogy csak féltékennyé kíván tenni.

Vagy akármi más, nem ismerlek titeket.

2011. febr. 17. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy visszautasítást ki lehet heverni egy hónapon belül.
2011. febr. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!