Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nincsenek sikereim a nőknél mert túl magas vagyok?
jaja nem a magasságoddal lesz a probléma, hiszen kit érdekel hogy milyen magas vagy szerintem senkit nah jó csak az előttem szolokat:D De őket is pozitív irányba:D
De tényleg valahogy tényleg jobbak a magas pasik még ha nagyon kis csenevész a testük akkor is!!! Lehet hogy pont azért mert magasak és kitűnnek mindenhol....De ne aggódj, aki így nem tud értékelni magasan az akkor sem értékelne ha 170cm,160cm, stb magas lennél!!Türelem!
Hali!
Én 175 centi magas vagyok, és állandó komplexusom van, emiatt, és bármit megadnék érte, hogy olyan magas legyek, mint te... Mellesleg nagyon nagy előny a lányoknál...
19/F
Szija! =)
Nekem is nagyon tetszenek a magas srácok, az előző barátom is 180 fölött volt és annyiszor megpróbálták lecsapni a kezemről, de már sajnos szakítottunk pont ezért is, mert állandóan más csajoknak csapta a szelet =(
Szóval ne izgulj! Tökéletes vagy! ;) meg is adhatod a teló számod! XD Név? Kor? Lakhely? :D:D:D jól van na ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!