Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, akinek nem tetszik egy lapos, feszes hasban egy picike köldök pc?
Jelen.
Nem szeretek semmiféle piercinget, sem tetoválást. Nem kell összefirkálni meg lyuggatni azt a szép bőrt.
szerintem feszes hasban nem mutat jol...hájasban megint nem!
A kettö közt valahol féluton, nah ott...mutat valahogy!
oh...
köszi a válaszokat.
Igen, a pc utálókra én is gondoltam, dehát ez egy diszkrét típusa a piercingeknek..
Szóval a kettő között? Akkor híznom kell...
Még sosem láttam ekkora számítógépet, ami befér egy köldökbe. Biztos tetszene. Pedig még kocka sem vagyok.
A piercing az meg engem visszataszít a köldökben. Mert a mosdatlanságot, juttatja eszembe. De ez csak az én véleményem. Az orrban tudok elképzelni legfeljebb egy nagyon kicsit, ami még jöhet. Arról nem jut eszembe semmi. :) de alapból nem szeretem a piercinget.
Szerintem köldökben lehet szexy is ha szép feszes a has!
2 helyen nem szeretem az 1-ik a nyelvben, 2-ik a punciban! Na ezen a 2 helyen ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!