Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire maradi vagyok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire maradi vagyok, vagy csak hülye?

Figyelt kérdés

Szoval még nem volt barátnőm részben az én hibám miatt, részben rajtam kívül álló dolgok miatt... De nem is ez a lényeg teljesen, hanem hogy ha meglátok egy lányt tetszik nekem stb... de megtudom hogy van barátja, én inkább meg se közelítem a lányt, mert 1. tudom(sejtem) hogy úgyse jönne össze 2. szerintem enyhén szólva taplóság lenne szétszakítani valakiket... Ismerősöm szerint meg mit foglalkozok én azzal hogy van barátja? Felesleges vele foglalkozni---> tehát gátlástalannak kell lenni. Most világosítsatok fel, hogy hogy megy ez vagy ennyire maradi lennék? Bár eléggé elszontyolodok, ha meglátom, hogy neki is neki is van barátja , pedig mennyire el tudnám magam képzelni mellette :(

20F

2011. febr. 16. 20:52
1 2 3
 21/23 Pali1977 ***** válasza:

Az előbb elfelejtettem belerakni ezt a linket:

Töltsd le és olvasgass :)

Hasznos olvasmány, és már meglévő kapcsolatot is jól fel lehet vele frissíteni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 18. 23:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Papa guríts le pár felest mielött odamész a csajhoz, ha az segít :D
2011. febr. 18. 23:34
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy csak a rosszfiők jók!

szerintem spec pont nem... Engem rettenetesen irritál, és meg is ijeszt, ha valaki rám nyomul úgy, hogy tudja, hogy van barátom. Értsük meg, hogy ha szar a kapcsolat, akkor kis idő után úgyis szakítanak. Ha meg nem, akkor nehogymár szétcsesszetek egy kapcsolatot!

Ez tényleg taplóság.

És kérdező, bár minden pasi ilyen lenne - csak egyedülálló csajokra indul rá!:)

2011. febr. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!