Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a főnökkel hónapokig, szakítottam vele. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Újra próbálozik, még mindig vonzódom hozzá:(
Munkahelyet nem szretnék váltani.
Ötletek hogyan rázhatnám le?
2011. febr. 16. 19:36
11/13 anonim válasza:
Ez nem mentség...
Most jobb lett a helyzeted??
Egy másik család fog tönkreni menni miattad, aztán ki tudja, lehet neki is kellenek még gyerekek.
Inkább beszéld meg a főnökkel, hogy nem akarod ezt.
A család nem fog megszűnni, a te hibád nem fog elmúlni. Ha kirúg, így jártál. Tudtad, hogy benne van. Ha nem, hát most tanultál.
12/13 A kérdező kommentje:
Tönkremenni nem fog , nem én vagyok az elsö és nem is az utolsó akivel megcsalta a feleségét.Kérdezgettem ilyenekről eleinte. Ha rajtam múlik felesége nem tudja meg.Munkahelyem nem féltem macerás uj alkalmazottal rohangálni neki ami igy h gyakorlatilag 24 ből 30 órat dolgozik nem hiányzik neki.
2011. febr. 16. 20:09
13/13 A kérdező kommentje:
53 évesen nem hiszem, van 2 nagy fia 25-28 évesek..
2011. febr. 16. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!