Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti pasik! Mikor komolyodtatok meg, mikortól akartatok komoly kapcsoltatot?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 17:05
2/10 anonim válasza:
Komolyabb kapcsolatot 18 éves koromban akartam már, de megkomolyodni kb 19 éves koromra sikerült. De az elejétől kezdve hosszabb kapcsolatokra hajtottam.
3/10 anonim válasza:
Mi az,hogy "komoly"? Többnyire már a 16 éves srácok is szeretnének valakivel rendesen járni.
4/10 anonim válasza:
MEGKOMOLYODNI??? Majd ha hülye leszek! :-)
(Komoly kapcsolatot úgy 28 évesen. Mikor megnősültem.)
Pedro (52)
5/10 anonim válasza:
13 éves koromban lettem először szerelmes, és életre akartam társat. Ez így is maradt kb. 30 éves koromig. Akkor megkomolyodtam: eszemben sincs komolyan venni a nőket. :-P
6/10 anonim válasza:
Majd ha sikerül egy olyan lányt találni aki szintén szeretne megkomolyodni és nem csak a kis rib@ncot játszani, meg hisztizni mindenért, és állandóan nyavajogni h neki sosem jut senki értelmes, hanem olyat találni aki képes tisztán látni a mai világ szemével!
7/10 anonim válasza:
Sose vágytam rövidtávú kapcsolatra ,de mindig tisztában voltam vele ,hogy nem tart egy szerelem se örökké. És még ha néha el is bukik az ember akkor is feláll és folytatja az útját ,hiszen ez tesz minket emberré :) <3
hello
18/F
8/10 anonim válasza:
Hát én 22 évesen egy 29éves nővel vagyok együtt már immáron 3 esztendeje.. Azelőtt azért nem jöttünk össze, mert nem ismertük egymást.. Most akkor vagy még mindig nem vagyok elég komoly, vagy már 19 évesen is rég komoly voltam...
9/10 anonim válasza:
Én komoly vagyok, de komoly kapcsoaltot nem akarok. Se msot, se később.
21F
10/10 anonim válasza:
Én már a 30-at is elkerültem, tehát minél előbb szeretnék egy komoly, tartós kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!