Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik napról a másikra miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik napról a másikra miért változik meg?

Figyelt kérdés
Azt hittem fontos vagyok neki, de úgy látszik mégse:((( Egyik nap még együtt nevettünk, aztán másnap már hirtelen minden más, alig beszél velem, úgy érzem megbíztam valakiben, de ő csak kihasznált.
2011. febr. 12. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:

ajh, de át tudom érezni... :\

választ sajnos én sem tudok rá :(

2011. febr. 12. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valami miatt rossz kedve van és te ezt így vetted észre vagy kiábrándult belőled valami miatt vagy megismerkedett valaki mással vagy csak elege van belőled.
2011. febr. 12. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Meg válaszoltad a saját kérdésedet--> MERT MÉGSE VAGY FONTOS NEKI!

Fogd fel, ez van!

Puszillak: 16/L

2011. febr. 12. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha ez szerinted így van, akkor minek fektetett bele eddig energiát?
2011. febr. 12. 21:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt kérdezem, hogy akkor miért töltöttünk eddig ennyi időt együtt?:((( Akkor neki ez miért érte meg?
2011. febr. 12. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Sleeping Beauty, hát én is puszillak, ezzel most szerinted előbbre mentem???
2011. febr. 12. 22:03
 7/9 A kérdező kommentje:
De, ha belegondolok, lehet, hogy tényleg csak szimplán rossz kedve volt, mert most nem úgy alakultak a napjai, ahogy szerette volna:((( De akkor is nekem nagyon rosszul esik, de lehet, hogy csak én reagálom túl a dolgot:/
2011. febr. 12. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne szomorkodj próbáld meg felvidítani! Mindenkinek vannak rossz időszakai talán segítene neki egy beszélgetés és talán ahelyett hogy eltávolodtok még közelebb kerülhetnétek egymáshoz.
2011. febr. 12. 22:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem igazad lesz:)
2011. febr. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!