Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy AIDS/HIV fertőzött vagyok?
Erősen kétlem, hogy ez HIV.
Viszont valami más simán lehet, szóval NE UROLÓGUSHOZ!!! (Nem tudom miért kell beírni mindig ezt a marhaságot!!!)
Neked a Bőrgyógyászatra kell menned, ott foglalkoznak nemi betegségekkel.
Ugyan mibe halnál már meg? Menjél el orvoshoz, ad vmi kenőcsöt azt kész. Nem hiszem, hogy vmi gyógyíthatatlan kórt szedtél össze. Mindenesetre addig, míg nem derül ki mi az, ne szexelj.
Máskor meg húzzál gumit....
Ott is elkaphatsz bármit. Amúgy ha Hiv fertőzött vagy szerintem nem a párodtól kaptad el.
Nem szeretnélek megbántani nem áll szándékomba,csak egy tanács: mivel látom két férfiről van szó így nagyobb az esély a Hiv-re . Köztudott ,hogy a feketék és a melegek közt elterjedtebb ez a dolog. Szóval a hív szűrés ingyenes nagyon sok Bőr és nemibeteggondózóba megcsinálják. Menj el te és a párod is , csak egy tűszúrás de az életed mentheted meg vele! Én lány vagyok fiú a párom ,de én is megtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!