Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megbánthattam Őt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbánthattam Őt? Legszívesebben pofon vágnám magam a huleségem miatt!

Figyelt kérdés

elkértem a szerelmem háta mögött a barátjától a pontos lakcímét, h. ajándékot tudjak neki küldeni karácsonyra, mert nem tudtunk találkozni (messze lakik). A barátja megadta, de téves címet, én elküldtem neki az ajándékot, ami visszajött :( szóltam a barátjának, h. ne árulja el a "titkunkat", de most mondta, h. elmondta neki. A szerelmem nem beszél velem. mérges rám ? (a családon kívül nem tud senki a kapcsolatról, a barátok sem) megbocsátanál a helyében?

köszi

2011. febr. 12. 20:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
De mivel bántottad meg?? Fogdd már fel, hogy nem csináltál semmi rosszat!!!! Nem azért vagy buta, mert megbántottad, hanem mert azt hiszed, hogy volt oka emiatt megharagudni rád!!!!!
2011. febr. 12. 21:41
 22/26 A kérdező kommentje:
jaj, tudjátok mit én egy h_lye hisztis p_csa vagyok, ne foglalkozzatok velem! Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát és a segítségét.
2011. febr. 12. 21:41
 23/26 A kérdező kommentje:
köszi, akkor nem bánthattam ezzel meg?
2011. febr. 12. 21:42
 24/26 anonim ***** válasza:
NEM!
2011. febr. 12. 21:47
 25/26 A kérdező kommentje:
huhh. köszi :D :D :D :D de , azért még nem fogok nyugodtan aludni , de ez megnyugtat, köszönöm és hidd el most már téged is szeretlek!
2011. febr. 12. 21:50
 26/26 anonim ***** válasza:

Próbálom értelmezni ám, hátha elvesztettem a fonalat.

Meglepi ajándékot küldtél neki, de ehhez el kellett kérned a címét a háta mögött. Viszont rossz címet kaptál, ezért az ajándék eltévedt. A haver meg lebuktatott.

Itt max. a haver volt hülye, amiért még egy címet sem tud rendesen megadni. Én a helyében kedves gesztusnak venném, nemhogy megharagudnék!

2011. febr. 12. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!