Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi jut eszetekbe legelőször, ha azt mondom: Rocker?
Nekem az egyik msn szmájli ikonom jut eszembe, ami arra a parancsra működik, hogy: NYÁL
XD
De komolyan, képzelj el egy nyálcsorgatós, ábrándozós tekintetet.
"az agyon piercingezett, magukra semmit nem adó egyének a Punkok"
Ezt viszont kikérem magamnak, köszönöm tisztelettel, alássan...
Nem tudom, miért kapcsolják össze a rockert az igénytelennel. Ugyanúgy vannak igényelten gothok, rockerek, punkok, discósok, rapperek, de vannak ápoltak is. Még kis szar voltam, kábé 13 éves, mikor egyik osztálytársam kémiaórán kijelentette, hogy a rockerek igénytelenek, büdösek és ápolatlanok, mire én a torkának estem. 13 évesen.
Rengeteg különböző "szubkultúrába" tartozó haverom van, egyikről sem mondható el, hogy igénytelen lenne.
Emós, rapper, goth, rocker, punk, discós, reggae-s, hippi, de van tipikus plázacica haverom is, és kövezzetek meg, de...
ÉN NEM KATEGORIZÁLOM AZ EMBEREKET A STÍLUSUK ALAPJÁN!
Nemtom, ti hogy vagytok vele, én előbb megismerem az embereket, aztán vonom le a következtetést, hogy szeretem-e vagy sem.
Viszont az ekte-magyar skinheadeket nem nagyon csípem. Egyrészt, mert akárhány skin ismerősöm van, mást sem tudnak mondani, csak hogy: "azok a mocskos cigányok", másrészt meg nem preferálom azokat, akik Magyarországnak csak a szar részét látják.
De ettől függetlenül nem nézem le őket, mert lehet pár jófej köztük.
Egy punkmetálrockernéhadiscós BMW (bele mindent vegyesen) lány.
Kora: ismeretlen
Köszönöm a figyelmet. csőő
Hosszú haj, bőrszerkó, bakancs, tetkók, sör
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!