Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon várom az első szeretkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon várom az első szeretkezést. De még barátom sincs. Mit tegyek addig?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Már nagyon vágyom egy fiú gyengédségére. Szeretném kipróbálni milyen szeretkezni, csókolózni. Csak az a bökkenő, hogy nincs barátom.

Nem szeretném elkapkodni a dolgokat, de addig, amíg nincs pasim, addig mit csináljak?

(ajánlatokat nem kérek.)

2011. febr. 12. 17:01
1 2 3
 21/25 zolzolzol válasza:
Ha 4-5ös tanuló vagy akkor is kicsit buta most komoly fa.z kell? 14 vagy anyukám először várd meg amig tudsz gondolkozni. de tudod mit okozz csak örömöt a "férfi"társaimnak. még annyirase fognak tartani mint egy rongyot. bocs
2011. febr. 15. 15:50
 22/25 zolzolzol válasza:
Tudod a BARÁTNŐM akivel 3éve eggyüt vagyunk 18volt amikor velem elvesztette a szüzességét Én ezt tudom értékelni ez a tisztaság!!!!!!!!!!!!!!GONDOLKOZZZ
2011. febr. 15. 15:56
 23/25 zolzolzol válasza:
2011. febr. 15. 15:57
 24/25 anonim válasza:
ne fiú gyengédségére vágyjál, hanem férfiéra... nagyon nem mindegy.
2011. febr. 15. 16:01
 25/25 anonim ***** válasza:
utolsónak: egyetértek :)
2011. febr. 15. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!