Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék fotogén (ebb)?
Az a problémám, hogy finoman szólva nem szeret a fényképezőgép. A külsőmmel nincs problémám (hosszú sötétszőke hajjal, szerencsésen tiszta bőrrel, és homokóra alkattal rendelkezem), de ha fényképeznek egyszerűen mindig csúnya a végeredmény (mindig furán vigyorgok, ami elrontja az összképet). A párommal készült közös képeket is általában én rontom el. Egyedül akkor készül rólam normális fénykép, ha nem tudom, hogy fényképeznek. Hogyan lehetnék természetesebb a képeken? Szeretném, ha a páromnak lenne rólam normális képem.
20/L
20/L
Sleeping Beauty, mert te olyan szép lehetsz.
Nemértem mért kell oltogatni szegény csajt, lehet hogy kib*szott szép, csak nemtud normális képet csinálni, mert túl erőltetett a mosolya.
Te meg egy k rvaronda kissebbségi komplexusos sügér vagy.
napá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!