Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért borotváljátok mai fiatal csajok a puncitokat? Azért nőtt oda a szőr hogy megőrizze egészségét és megovja a baktériumoktol és a fertőzésektől.
Utolsó: A szőrös punci tényleg "egészségesebb".
A szőrszálak között ugyanis tud járni a levegő. Ha leborotválja vki, és ráhúzza a fehérneműt, akkor befülled, beizzad, ami jó táptalaj a gombáknak.
A tapasztalat miatt (bár én nem borotválom, hanem epilálom, és egy csíkot meghagyok), ugyanis nekem alkatilag sokkal erősebb a menstruációm, tampont pedig nem használhatok méhszájseb miatt, és betét a szőr mellett minden, de nem gusztusos. Sokkal hamarabb megizzadtam lent, amíg nem szőrtelenítettem. Mivel a tejfehér bőrömhöz sajnos sötét szőr tartozik, így nem volt szép látvány. Valamint az sem elhanyagolható szempont, hogy esztétikusabb, és az orális szex is kellemesebb (a páromnak is). Mindenki csináljon vele amit akar, nekem így kellemesebb.
20/L
Persze, kend a gonosz pasikra.:)
Párszáz éve nem vagyunk rászorulva az intim szőrzetre. Úgyhogy mindenki eldöntheti mit csinál vele. Miért kell ebből minden nap vitát csinálni?
Ha nekem a fazonra nyírt punci jön be, akkor mindkét tábor megkövez?
Miért borotválkoznak a fiúk???
"Azért nőtt oda a szőr hogy megőrizze egészségét és megovja a baktériumoktol és a fertőzésektől"
Vagy nem?
És akkor a lábon miért nő szőr?
Vagy azt is úgy kellene hagyni a lányoknak?
Egy pillanat! Tényleg van olyan elmélet ami szerint az egészség megörzésében szerepe van a fanszörzetnek.
Miért borotválják? Hát ez inkább olyan kultúrális kérdés lehet, mint a hajvágás és szörtelenítés. Már pedig azt nem szokás megkérdőjelezni. Igy az erre adott válaszok egy része önigazoló sem mint logikus.
Viszonylag új dolog.
Praktikusság? Pasz! Nekem nincsen vele bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!