Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar? Miert nem tesz tobbet?
Figyelt kérdés
A story a kovetkezo: egy sracrol van szo akivel ismerjuk egymast kb 7-8 eve, az elmult 2-3 evben elegge jol kijovunk egymassal, mindig segit ha kell, latogat ( nem nagyon gyakran, mert kulon varosban el ), bemutatta a baratnoit stb. Kb masfel honapja szakitott a baratnojevel, ezt tulelte nincs mar semmi gondja, haragja ez miatt. Az elmult napokban elegge sokat beszelgettunk, estenkent telefonon szoktunk beszelni kb egy orat, de van amikor tobbet is. egy este hozzatette hogy azert hivott hogy halja a hangom, hogy tudjon ejjel aludni ( ezt viccnek ertette ). Beszelunk telefonon, hulyeskedunk meg minden, de nem mond semmit arrol hogy akarna-e tobbet vagy ilyesmi, nem tudom mit akar. Ti hogyan viszonyulnatok egy ilyen esethez?2011. febr. 10. 09:53
1/4 anonim 

válasza:

Gondolom te szeretnéd, ha több lenne. Egyszer mikor összejöttök beszélgetni, kérdezd meg, hogy ő nem gondolt-e még rá, mi lenne ha más is lenne köztetek? Lehet hogy még jól is elsülhet.
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem akar lehet, hogy tenyleg tobbet akar. De ugyanakkor az is lehet, hogy csak jo baratkent tekint rad, akivel mindent meglehet beszelni.
Lehet hogy azert sem akar lepni, mert masik varosban el, es ugyse tudnatok olyan gyakran talalkozni ha elkezdenetek jarni?
Mindenesetre szerintem tobbet ki tudsz deriteni ha majd szemelyesen is talalkoztok, pl hogy hogyan viselkedik meg ilyesmi. Ha azt latod hogy o is tobbet akar, akkor meg szerintem kezdemenyezz! Hajra es sok sikert!
3/4 anonim 

válasza:

Sehogy. Barátok vagytok, ennyi.
Ha akarna bármit szólna.
4/4 anonim 

válasza:

Egyetértek az utolsó szólóval. Különben elveszítheted a barátságot is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!