Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valentin nap a szerelemről szól vagy a szeretetről is?
Elvileg a szerelemről, a szerelmesekről.
De ahogy a piac rákattant a témára, azóta már egyre inkább veszít ebből a fajta jelentéséből, és egyre inkább valami általános ajándékozós ünneppé akarják tenni.
Gyertya+pezsi+masni a kolbira...
Hát erről szólna a dolog!
A cityvillben azért küldözgetjük egymásnak a lapokat, hogy a szíveket be tudjuk utána váltani ingyen ajándékokra, ha kigyűlik.
Egyébként én meg szoktam a két testvéremnek ilyenkor venni egy kis csokikát, mert tudom milyen édesszájúak.Szeretem őket,persze nem szerelemmel, de jól esik adni.
iDev
Apám, te a szívemből szóltál. Gyakorlatilag minden ünnep a pénzről szól már sajnos. A gyerekek sem azért várják a karácsonyt, mert az a szeretet ünnepe, vagy azért, mert vallási okok fűzik hozzá, hanem azért, mert megkapja az új háromkerekű biciklijét, esetleg kap egy Apple Macintosh laptopot, utána meg rinyál, mert nem lehet rá játékokat felrakni, ugyanis ez nem arra lett kitalálva.
A Valentin napot speciel nem értem, mert ha szeretik egymást a felek, akkor tök mindegy, hogy milyen nap van, ugyanazt a szeretetet adják egymásnak, és ugyanúgy jár a figyelmesség, mint bármikor máskor.
Akkor más a helyzet, ha valaki be akarja vallani valakinek, hogy szereti, na ebben az esetben van értelme, de akkor át kellene definiálni, nem a szerelem ünnepe lenne, hanem a szerelem bevallásának az ünnepe. És akkor nem olyan gáz, ha visszautasítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!