Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy pénisz nagyobbítás?
Leginkább az érdekel hogy kockázatos-e, mennyibe kerül, és hogy hol lehet ilyet csinálni. 25 éves vagyok és mindössze 10 centi amikor feláll, ennek köszönhetően még mindig szűz vagyok, és ha így halad az is maradok. Nem sok lánnyal jutottam el arra a szintre, és amikor oda került a sor kinevettek...
Szóval csak értelmes válaszokat szeretnék. Köszönöm.
huhh
2módszere van
1.amikor csak pár cntit akarsznyújtani.elvágják a pénisz trzséhez "tartozóizmot, beraknaka pénisz végébe egy hengerfélt, és így megnújv visszavarjk az izmotez a kevésb ockázato.amásikódszer, amikor vkinek mikropénisze van(2-3-4 cnti állva!)akkor egyveszlyes módszert használnak... arról nemsokat tudok
Főleg izmok átvágásával növelik a méretet (hossz), illetve zsírfeltöltéssel (vastagság). Volt erről egy dokumentum film is nem is olyan régen. Azt tudni kell, hogy nyugaton csak azon esetekben támogatja a TB, ha a páciensnek ún. micropénisze van. Mellékhatások: bevérzés, instabil erekció stb.
Tudom, sovány vigasz, de a helyedben elfelejteném ezt az egészet. Tudod, a természet alkotásába utólag beleszólni, főleg azon a területen soha nem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!