Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Lehet esélyem?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik a suliban. Szombaton elvoltam bulizni és táncoltunk, de nem csak velem táncolt. Aztán kimentem a lihegőbe és leültem egy székre , meg szomjas voltam. Egyedül ültem ő meg a barátjával és ameddig el nem ment mellettem végig mosolygott. Mindenkinek tetszik , mert irtó helyes srác, de személyesen még nem ismerem sajnos. Ha a folyosón találkozunk mindig néz és mosolyog. Lehet , hogy tetszek neki ? Vagy csak ilyen " mindig boldog " srác és csak bambul ? Lehet valami jelentősége , hogy felkért táncolni ?
Segítsetek kérlek! :) 16/L
hát szerintem lehet esélyed:) valószínűleg bejössz neki ha felkért táncolni:D és ha rádmosolyog azis csak jó jel lehet:) próbáld vele felvenni a kapcsolatot.vedd fel msn-re vagy facebook:D én drukkolok nektek:D
15/L
Van esélyed, egyértelműen. De ne szeress bele nagyon, tapasztalatból mondom. Komoly kapcsolatra ne számíts, az ilyen "szépfiúk" ebben a korban, még nem is ismerik ezt a szót, hogy komoly kapcsolat :) De fiatal vagy, szerintem ha nem vagytok közömbösek egymásnak, megpróbálhatjátok :) Drukkolok! :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!