Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok azokról a lányokról akik nyáron rövid farmer sortot hordanak és még szünet elött abba mennek suliba?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs szerintem a farmer shortban, egészséges viselet egy nőnél, ha meleg van. Miért lenne gond? Igazán nem értem most ezt a kérdést? :/
2011. febr. 7. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Maradi vagyok 16 éves fejjel, hogy úgy érzem, a p.csagatya nem suliba való viselet?

16/L

2011. febr. 7. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért írtam,hogy nem tudom miért ruháról kell ítélni,mert nem értem azt se,hogy ez a kérdés most miért fontos vagy tulajdonképp mire vonatkozik.Mit gondoltok valakiről ez alapján...?Mit gondolnék?Semmit(bár nem én lettem kérdezve,mivel nő vagyok).Abban egyet értek,hogyha nagyon rövid,az éppen nem sulis viselet(bár nem tudom,egy ideje már kinőttem a suliból :)

Kicsit olyan,mintha azt várnád,hogy elkezdik itt írni,hogy ilyen meg olyan k*rvák...Hát nem.Elég "öreg" vagyok már ahhoz,hogy tudjam egy kihívó ruhába öltözött nő is lehet normális meg egy visszafogottabb stílusú csaj is lehet egy nagy r*banc.Bár mondom én már nem a tizenéves kategória vagyok hanem kicsit felette (:

2011. febr. 7. 19:45
 14/18 A kérdező kommentje:
utolsó pont azért kérdeztem mert én nyáron szeretek azt hordani viszont nem tudtam h lehet-e suliba nem néznének érte nagyon k.u.r.v.á.k?Mivan?Az is hülye akinek ilyen megfordul a fejében nem kéne egyből arra gondolni h az ember mutogatni akarja magát az ember csak tudod nem akarok megfőni nyáron de spec. aa szoknyánál kényelmesebbnek gondolom.
2011. febr. 7. 22:55
 15/18 A kérdező kommentje:
ezt a r.i.b.a.n.c.ozást meg tán abba kéne hagyni mert jó h csadort nem húzunk 30 fokos hőségbe csak mert néhányan nézik a combod.
2011. febr. 7. 22:59
 16/18 A kérdező kommentje:
szerintem meg igenis lehet benne suliba menni mert különben ennyi erővel a miniszoknya sem suliba való viselet.és nyárról volt szó csak azért megkérdeztem.
2011. febr. 7. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Most mit háborogsz?Ha értelmezési gondjaid vannak,akkor én arról nem tehetek.Talán el kellene olvasnod még egyszer a válaszomat,hogy pont ugyanazt írtam én is,mint Te,hogy valakiről nem kell gondolni egy nyári rövidnadrág alapján,hogy r*banc.Talán nem fogalmaztam érthetően?Nem hinném...
2011. febr. 8. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha meg szerinted suliba való,akkor minek kérdezgetsz itt?Fogd magad és vedd fel,személy szerint magasról teszek rá,hogy mit hordanak a mai tinicsajok suliba,szerintem ezen is felesleges itt durrognod,de mindegy.
2011. febr. 8. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!