Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől indul be egy pasi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől indul be egy pasi hogy megcsókolja a lányt?

Figyelt kérdés

EZt akár lányoktól is kérdezem hogy mit szoktak(ha szoktak!)csinálni hogy még kívánatosabbak legyenek hogy egy fiú megcsókolja?

ÉS fiúktól is hogy mitől indulnak be?(De csak csókra értem)

2009. febr. 8. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Micsooda? Hogy mi az amivel el lehet érni, h a fiú megcsókolja a lányt, vagy csókolozás közben mit csináljon a lány, hogy a fiú beinduljon?
2009. febr. 8. 22:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ha rosszul fogalmaztam.Szóval ha már nagyon forr a levegő és a srác megcsókolja a csajt akkor mi inditja be?ÉS esetleg a lányok csinálnak e valamit?(pl.:lassan és érzékien LAbellóval,ruzzsal,szájfénnyel bekenik a szájukat vagy vmi)
2009. febr. 8. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Hát én nem kenném be a számat rúzzsal az biztos!:) Azt hagyd ki! Ha csókolod, ne legyél fából, simogasd, a kezeidet is használd, borzold fel a haját, csókold a nyakát, "harapdáld" meg a fülét, esetleg leheljél bele...

Nagyon hatásos ha a hátukat végig kaparod, de csak kellemesen, úgy, h ne fájjon és ne is vérezzen :D

Vagy pedig a nyelveddel végig szaladsz az ajkain, az is befutó, legalábbis nekem sikerült.

Lány 18

2009. febr. 8. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
az ajkak is erogénzónák
2009. febr. 8. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a szájfénynek, rúzsnak semmi köze ahhoz, hogy a nő kívánatos legyen. Ha nem tetszel a srácnak, akkor egy rúzs vajmi keveset fog javítani az összképen. Én jómagam nagyon utálom a rúzst/szájfényt stb.-t mert egyrészt össze vissza kenődik csók közben (mindegyik, hiába monnya a tévé) másrészt a gyönyörű női ajkat olyan mesterkéltté teszi, hogy elhomályosul tőle a nő személyes varázsa. Remélem nem voltam túl allegorikus. :-)
2009. febr. 8. 23:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak példát mondtam ezzel a rúzzsal kapcsolatban mert hallottam már ilyen praktikát is(ha lehet annak nevezni)
2009. febr. 8. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
a csók az előjáték talán legpublikusabb formája és egyben nagyon intim és erotikus dolog, már ha jól csináljátok...ha azt nézed a nyelvek találkozását akár egy kis makettnek is lehet tekinteni, az valamit jelképez:) és csókot nem adunk akárkinek ugye....én pl mikor a párommal csókolozom, beindít az ahogy közben hozzámér a kezével, ahogy az ajka cirógat, és az a páratlan szenvedély, amit közvetít vele:)
2009. febr. 9. 06:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, sztem minden egy pillantással kezdődik. És ahogy előttem szólók is mondták: nem tudom, miért van az, h ha látok egy csókjelenetet a tévében, tök simán végigülöm minden extra nélkül, de sokszor még a szexjelenetet is. Ám ha a párom csak megérint, ha csak egy csókot ad, én már totál kész vagyok... Akár a hangjától is...

Oké, remélem, érzékelitek, h ez csak afféle költői kérdés volt.

Természetes, h a párunktól beindulunk. Ha nem, ott már gáz van.

De sztem erre nincs recept. Ez éppen olyan, h mitől ébredsz föl minden reggel. Reflex.

2009. febr. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!