Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől indul be egy pasi hogy megcsókolja a lányt?
EZt akár lányoktól is kérdezem hogy mit szoktak(ha szoktak!)csinálni hogy még kívánatosabbak legyenek hogy egy fiú megcsókolja?
ÉS fiúktól is hogy mitől indulnak be?(De csak csókra értem)
Hát én nem kenném be a számat rúzzsal az biztos!:) Azt hagyd ki! Ha csókolod, ne legyél fából, simogasd, a kezeidet is használd, borzold fel a haját, csókold a nyakát, "harapdáld" meg a fülét, esetleg leheljél bele...
Nagyon hatásos ha a hátukat végig kaparod, de csak kellemesen, úgy, h ne fájjon és ne is vérezzen :D
Vagy pedig a nyelveddel végig szaladsz az ajkain, az is befutó, legalábbis nekem sikerült.
Lány 18
Hát, sztem minden egy pillantással kezdődik. És ahogy előttem szólók is mondták: nem tudom, miért van az, h ha látok egy csókjelenetet a tévében, tök simán végigülöm minden extra nélkül, de sokszor még a szexjelenetet is. Ám ha a párom csak megérint, ha csak egy csókot ad, én már totál kész vagyok... Akár a hangjától is...
Oké, remélem, érzékelitek, h ez csak afféle költői kérdés volt.
Természetes, h a párunktól beindulunk. Ha nem, ott már gáz van.
De sztem erre nincs recept. Ez éppen olyan, h mitől ébredsz föl minden reggel. Reflex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!