Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Van olyan lány, aki nem a pénzre bukik?
Manapság már minden lány a pénzre bukik, a pénzes pasikat keresik. Vannak olyan lányok, akik nem a pénzre hajtanak? Ha igen, azokat a lányokat mi érdekli egy fiúban? Mi az, ami fontos legyen egy fiúban? Kort is írjatok, légyszi.
20/F
A nők ösztönösen olyan társat keresnek, akik mellett biztonságban érzik magukat, és a leendő utódaikat.
Régen ez a testi erőben nyilvánult meg, később a politikai hatalomban, mára az ismertségben és a pénzben.
Igen van olyan, mert a pénz nem minden. Jó ha van,megkönnyíti az életet, de hogy csak a pénz miatt vonzódj valakihez, az nagyon gáz és aki így vélekedik, annak az erkölcsi szintjéről mutat valamit.
Személy szerint nem azért tanulok, hogy később valakit megkopasszak anyagilag és otthon meresszem a hátsóm, miközben egyedül érezném magam.
21/l
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:27
Tudod nagyon nem mindegy, hogy az évek során félre tudsz tenni pár millió forintot, vagy egyik napról a másikra élsz, és nulláról indulsz. Lássuk be, van némi különbség.
(az voltam, akinek a hozzászólást céloztad)
Tisztában vagyok vele, hogy nem pár millió forintba kerül egy lakás, DE(!) akkor sem mindegy, hogy 20 millióra veszel fel kölcsönt, vagy 16-ra.
Valóban nehéz félretenni egy fizetésből, ezért írtam le, hogy nem árt, ha valaki ambiciózus, és olyan állást talál magának, amiből félre tud tenni. Ráadásul, ha mindkét fél dolgozik, az nagyban leegyszerűsíti a helyzetet. Sajnos tényleg nem egyszerű normális munkát találni, ezért kell kitartónak lenni. Azért aki nagyon akar, az esetek többségében viszi is valamire. Nem akarásnak pedig nyögés a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!