Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jel vagy csak véletlen? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jel vagy csak véletlen? Csak én gondolom, hogy bejövök neki, vagy lehet így is van? Ahogy hallottam ki tetszett neki, hát sokkal szebb nállam, ezért nem nagyon reménykedek

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik fiú oszt.társam nagyon, pénteken kérdezett tőlem valamit, amit a körülötte ülők is tudtak volna, de mivel a tanár előtte említette, hogy én elküldtem amit kell, így a srác tudta, hogy én tudom az email címét a tanárnak.Megkérdezte, hogy én emailben küldtem-e és elkérte a tanár címét. Utána tesin nekem guritotta a labdát, pedig álltak körülöttem. Az egyik órán dogát írtunk, mindenkit elültetett a tanár külön padba, engem pont elé, de az az érdekes, hogy a srác nem ott szokott ülni, akkor mégis oda ült, és előtte volt egy hely.Ja, meg mikor a buszt vártuk, akkor is mellettem állt nem a másik oldalon pedig oda is állhatott volna
2009. febr. 7. 19:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi:) hát ma egyáltalán nem beszéltünk, kezdem elveszíteni a reményt:(
2009. febr. 9. 14:19
 12/13 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára!:)Adj neki pár napot,ameddig összeszedi magát!Biztosan ő is izgul!
2009. febr. 9. 18:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Oké, akkor várok, mást amúgy se nagyon tehetek:)
2009. febr. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!