Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyik lányt választanátok?
1.Félhosszú barna hajú, barna szemű, szép arcú, kis mellű, nem túlsúlyos de van rajt egy kicsi felesleg.
elég önfejű, makacs de vicces, kedves, megértő viszont hajlamos túlkomplikálni dolgokat, spontán,önzetlen, egy kicsit fél a bezártságtól (nem nevezhető klausztofóbiának mert nem annyira súlyos.),kevés önbizalma van.
2.Hosszú, szőke hajú, kék szemű, nagy mellű, átlagos testalkatú
Könnyen sértődik, kedves, magabiztos, egy kicsit önző, vicces, mindent előre megtervez, haragtartó, nem igazán érdekli mások problémája.
Aki önző és nem érdekli mások problémája az még esélyes nálad?Lehet egy kapcsolatba épp a párja problémáját sz.ná le:S
21/L
sztem mivel a fiúknak a külső sokkal de sokkal jobban számít tutu h az elsőt választják...
21L
én lány vagyok de azért válaszolok
hát belsőre egyik sem jön be szóval a 2. legalább külsőre legyen jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!