Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok rólam hány pontot adnál?
hány pont 100-as skálán
kort is írj
kösz
Azon válaszolóknak mondom, akik szerint kép alapján nem lehet valakit "értékelni", hogy igenis benyomásokat lehet külső alapján szerezni. Le merném fogadni, hogy ti is ugyanúgy ismerkedtek. Szereztek az illetőről egy benyomást a külseje alapján, ami rögtön eldönti hogy piros vagy zöld jelzést adtok le, illetve fiúk esetében hogy odamentek vagy sem.
Ne legyünk már ennyire képmutatóak, a kérdező is valószínűleg pont erre az első benyomásra kíváncsi idegenek szemével, nem pedig teljes jellemanalízist kért. Ettől függetlenül lehet teljesen aranyos, jó humorú, elbűvölő srác is éppúgy, mint kőagyú, beképzelt seggbunkó.
pontozzatok ha 0 adsz az is érdekel
valami megtudja mondani mit ért kisugárzás alatt?
rendes válaszd definíciót vagy valamit adhatnátok
nem értem ezt a fogalmat ezt a szót
A kisugárzás nálam azt jelenti,hogy ránézek valakire,akit nem ismerek és máris el tudom dönteni,hogy szimpatikus-e vagy sem.Ha nagyon le akarod egyszerűsíteni külsőnek is hívhatod,de annál több.Fontos az is,hogy mit csinál.
Például nekem fontos,hogy valaki mosolygós legyen.
Szerintem egy kép alapján nem lehet eldönteni hogy milyen valójában egy ember. Nekem is van olyan, hogy ránézek valakire, és hirtelen mindent tudok róla, tudom, hogy kedves. Ez a kisugárzás. Szerintem lehet egy fiú izmos, jóképű, sármos, ha bunkó barom! Szóval csak fel a fejjel!!!
100/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!