Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarók a striák a srácoknál?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nem szülés vagy hízás miatt vannak striáim,hanem valószínüleg mert pár éve komolyan elkezdtem sportolni,és nagyon hamar megizmosodott a fenekem és a lábaim,azóta a fenekemen és a combom belső felén striák vannak.Nagyon zavaró ez a srácoknak?:S2009. febr. 7. 12:36
1/5 anonim válasza:
Pont annyira, ahogy néhány plusz kilócska miatt képesek elhagyni...Én így jártam...De nem, nem a te hibád, hanem azoké a szánalmas "qrógépeké", akik csak a lyukat látják egy nőben, de az emberi belső értékeket már nem.
2/5 anonim válasza:
Én srác vagyok és rajtam is van jópár, a 18 év versenyszerű sportolás miatt. Engem nem zavarnak.
3/5 anonim válasza:
Vannak rajtam is és egyáltalán nem zavarja a barátomat. Sőt.. sokszor ad rájuk puszit =) nekem is a combomon van de a külső felén
4/5 anonim válasza:
Ha zavar,akkor a szoli bebarnítja!Nem kell feketére szoliznod magad,épphogy egy picit!És ha idővel kopik a bőrödről a barnaság,vhogy a striák mégis barnák maradnak!Nekem ez vált be,csak nagyon közelről ehet észrevenni,akit pedig olyan közel engedek hozzájuk,elfogadja őket!:)
5/5 anonim válasza:
nekem is van és engem zavar...de ha a partneremen lenne nem zavarna ^^ és nem mindenki qúrógép :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!