Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti is megőrültök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is megőrültök attól ha egy pasi cicának, szívemnek, vagy valami hasonlónak szólít, vagy ez csak az én hülyeségem? És fiúk ti, hogy vagytok ezzel, szeretitek ha a barátnőtök becéz benneteket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 20:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem volt még barátom, de szerintem én örülnék neki.

Na persze mindennek meg van a maga ideje és helye.Társaságban nyílván nem becézgetnénk egymást állandóan, de ha kettesben vagyunk, bizony nekem jól esne.

Nem kell, hogy folyamatosan becézzen, de azért jól esik, ha néha becéz.A Kicsim, Szívem, Kincsem olyan aranyos, de mondjuk a Cicus, Cicám, Bébykém és társai már nem annyira tetszenek.

15/L

2011. jan. 30. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Én lányként válaszolok:

Nem szoktam idióta beceneveket adni a barátomnak. :D Van neki rendes neve... vagy pl a mi esetünkben egy mindenki által használt beceneve, és akkor nem kell cicusmókuskisvirágozni. Felfordul tőle a gyomrom, de komolyan. :/

2011. jan. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!