Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15cm hosszú és 11,5 cm átmérőjű vibri nem túl vastag egy szűz lánynak?
Figyelt kérdés
Azzal masztizni
még szűz vagyok
és az is baj, hogy amikor csinálom akkor egy időután már alig érzem
nem leszek túl tág egy pasihoz?
2011. jan. 29. 18:09
11/17 anonim válasza:
Hagyd a p.icsába a vibrit... nem jó az semmire :D
f*sszal kell elveszíteni a szűzességet...
De 11,5 cm átmérőjű... HŰŰHA =O az már tényleg elefántnak való méret ....
12/17 anonim válasza:
kérdezd meg a matektanárod hogy a vibrátorodon te mit mértél, és hogy az átmérőjét hogy kell mérni! vidd be neki, biztos segít és megmutatja.
13/17 anonim válasza:
K = 2 * r * pi
kb 3,6 az átmérője...háát nemtudom..én is szűz vok, de nem bizt hogy erőltetném a 3 centit :S
14/17 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy ? :) XD
Masztiztál már vibrátorral? Vagy egyáltalán hogyan szoktál?? Nem "fájna"?
15/17 A kérdező kommentje:
igen, akkor annyi
bocsánat
nem erőltetem, ezzel szoktam csinálni..és nem fáj egyáltalán.
ezért is kérdezem, hogy nem-e furcsa.
2011. jan. 29. 20:00
16/17 Szesze válasza:
Te baratnem??? neked ujjad nincs...azzal csinalad...erzed ha faj vagy h h fogod tudni joban csinalni...s kitapasztalod h h tudsz elmenni...
17/17 anonim válasza:
hát ezen nagyot nevettem 11 cm átmérő
menj el a hadtörténeti múzeumba na ott találsz annyi 115mm es vibrit hogy becsinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!