Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem foglalkoznak az emberek túl sokat a szexualitással? (így gondolatban)
mi van csak nekem esik le, hogy poénkodnak meg szarkasztikusak itt az emberek?... hány éves a kérdező emberke? leírom az intervallumot a tippemhez:
13>X>50
nyertem?
valami értelmes dolgon ?XD mert a szex vmi hülyeség ?:D ügyes vagy am névtelen vagy az oldalon szal nem m1 hogy mennyit foglalkozol vele am meg inkább kérdezze meg itt mint hogy ki próbálja 1 13 évesen ... :) [jó sarkított a példa de be ne vegyétek h aki ki írja h 19 l az valójába nem 13 :D ez olyan h én se vagyok 19 :D (még 9 napig) mégis már mióta ezen a "néven" futok nem ?:P fél éve ezt nyomom XD pedig még közelébe se voltam :D]
ilyen alapon a kérdező se mond mindig igazat szal ink kérdezzék meg én azt mondom
am muszuke: miért jobb a bringa mint a ford ?:S
[9 nap múlva] 19F
"A kérdező kommentje:
(Jaa, oké :D)
A szex a legfontosabb?? Te jó ég! Hová fajult a világ?!
A komment megírásának időpontja: ma 22:33"
Igen, mert ha nem lenne szex, akkor nem lennének utódok, tehát kihalna az emberi faj!
22:42
Ne mááár! Te tényleg csak az emberi faj fennmaradása miatt szexelsz? Micsoda önfeláldozás! :D
22:48
Nem, nem csak azért!
De gondolj bele... ha nem lennének emberek akk hogy dugnál?
Kérdés: Mivel kéne foglalkoznunk?
A világ a szórakozás körül forog, ami első sorban a pénzből és a szexből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!