Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi a véleményetek a tetkós lányokról?
Figyelt kérdés
Ilyesmi tetkó van a csipőmön..nem nagy.. olyan 10cm körüli..
ez vissza taszító nektek?
19/L
2011. jan. 28. 16:08
1/13 anonim válasza:
Nélküle minden bizonnyal szebb lennél. De nem nagy gond.
2/13 anonim válasza:
Nem. Amikor épp s*gget dugok akk úgyse azt nézem.
Utána ált. odaszoktam elmenni.
18/F
3/13 anonim válasza:
Ha a csaj jól néz ki, és a tetkó is ízléses akkor feldobja az összképet mint egy ékszer. Szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen testen milyen tetkó van. Az összkép a lényeg. A kép amit belinkeltél jól is állhat valakinek, de nagyon szarul is.
4/13 anonim válasza:
jó sz*r tetkó bocsi :) lepke is meg csípőn is hááát...nekem nem jön be, amúgy nem kevesen megbélyegezhetik a tetoválásodat és téged is a "k_rvarendszám" fogalmával. :)
és igen az összhatás a lényeg :)
19/F
5/13 anonim válasza:
Nekem általában tetszik, ezt is szívesen megnézném rajtad :)
6/13 anonim válasza:
én az ilyet úgy hívom, hogy ribancrendszám...
8/13 Norb66 válasza:
Ne haragudj, visszataszító. Szó szerint.
9/13 anonim válasza:
én imádom a tetoválásokat, én is tele vagyok varrva
sztem nem olyan rossz minta, legalábbis jobb mint az ilyen nonfig hülyeségek
bár az hogy a csipődőn van elég közhelyes, combon vagy vádlin jobban állna
22/f
10/13 A kérdező kommentje:
miért r*bancrendszám a tetkó???
2011. jan. 31. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!