Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bejelölök valakit facebooko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejelölök valakit facebookon, de nem igazol vissza, az egyenlő azzal hogy nem érdeklem?

Figyelt kérdés
2 napja jelöltem be vkit, tnap és ma posztolt, és nem igazolt nekem vissza. Nem ismer engem, csak így szerettem vna felvenni vele a kapcsolatot, de semmi reakció. Szóval így már felejtős a dolog?
2011. jan. 28. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Levelet írni neki miért cikibb? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Honnan tudja szerencsétlen, hogy te randizni szeretnél vele? Ha engem valaki ismeretlenül bejelöl eszembe nem jut, hogy biztos azért, mert meg akar ismerni... nem ismerem, akkor nem jelölöm vissza és ennyi. Ellentétben, volt már olyan hogy egy srác küldött egy üzenetet hogy szokott látni, szimpatikus vagyok neki, és szeretne kicsit jobban megismerni ha nincs ellenemre. Így miért is lenne ellenemre? Tudom hogy mit szeretne, hiába ismeretlen.
2011. jan. 28. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Már bocs, de bejelölöd és nem is ismered?

Ne csodáld, hogy nem igazol vissza.

Talán kellene egy levélke is, hogy ki fijaborja vagy és mit akarsz :)

Én már jópár ilyen jelölgetőre nyomtam nemet. Ha még arra sem veszi a fáradtságot, hogy egy kattintásnál többet szánjon rám :P

2011. jan. 28. 17:00
 13/16 A kérdező kommentje:

én ismerem, ő nem ismer :D

kb bele vagyok esve mint vakló a szakadékba, ezért jelöltem meg, mert írni nem tudok, mégis mit írhatnék? tetszel, megismernélek stb? :/ ezért jelöltem meg, úgy gondoltam hha szimpatikusnak tart akk visszaigazol, utána már másabb lenne beszélni ....

2011. jan. 28. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Pontosan... "Ne haragudj a zavarásért, szimpatikusnak talállak, szeretnélek megismerni, remélem nem bánod... blablabla" Ennyi, és már is tudja hogy mit akarsz!
2011. jan. 28. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Pontosan...szépen megírod, de úgy, hogy ne legyél nevetséges.

Meg lehet oldani...na hallod, ha az én férjem meg tudta annak idején :) Pedig emlékszem az első fél évben még a szemembe sem mert nagyon nézni.

Ha értelmes akkor nem röhög ki, viszont korántsem biztos, hogy pozitív választ kapsz. Nekem is volt anno olyan, hogy írtam a pasinak. Aztán nem jöttünk össze, viszont másról jól el tudtunk beszélgetni...

Aztán idővel az a vakló is csak kikecmereg abból a gödörből nem olyan végtelen az :) Vagy épp megszeret. Ki tudja...de vaktában jelölgetni...

2011. jan. 28. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:
legelső válaszoló kommentjével értek eggyet minden betűjével....
2011. jan. 29. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!