Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bejelölök valakit facebookon, de nem igazol vissza, az egyenlő azzal hogy nem érdeklem?
Már bocs, de bejelölöd és nem is ismered?
Ne csodáld, hogy nem igazol vissza.
Talán kellene egy levélke is, hogy ki fijaborja vagy és mit akarsz :)
Én már jópár ilyen jelölgetőre nyomtam nemet. Ha még arra sem veszi a fáradtságot, hogy egy kattintásnál többet szánjon rám :P
én ismerem, ő nem ismer :D
kb bele vagyok esve mint vakló a szakadékba, ezért jelöltem meg, mert írni nem tudok, mégis mit írhatnék? tetszel, megismernélek stb? :/ ezért jelöltem meg, úgy gondoltam hha szimpatikusnak tart akk visszaigazol, utána már másabb lenne beszélni ....
Pontosan...szépen megírod, de úgy, hogy ne legyél nevetséges.
Meg lehet oldani...na hallod, ha az én férjem meg tudta annak idején :) Pedig emlékszem az első fél évben még a szemembe sem mert nagyon nézni.
Ha értelmes akkor nem röhög ki, viszont korántsem biztos, hogy pozitív választ kapsz. Nekem is volt anno olyan, hogy írtam a pasinak. Aztán nem jöttünk össze, viszont másról jól el tudtunk beszélgetni...
Aztán idővel az a vakló is csak kikecmereg abból a gödörből nem olyan végtelen az :) Vagy épp megszeret. Ki tudja...de vaktában jelölgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!