Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nézel meg legelőszőr egy csajon/pasin?
Először a szemét, az arcát, majd a testét szépen haladva lefele. :P Az illata sem utolsó szempont, valamint hogy milyen szemkontaktust létesít.
17/F
érdekes, hogy ált a fiúk/férfiak mindig azt írják az ilyen kérdésekre, hogy első a szem, arc, száj stb...
de akkor minek fordul reflexből utána, úgy hogy a fejét nem is látta a csajnak? na mind1... lehet, hogy itt csak ilyen pasik vannak...
én egyébként össz, arc, alkat, mosoly, beszédstílus stb. a hátsó legtöbbször az utolsó, ha egyáltalán megnézem.
Kell valami, ami megfog egy pasiban!
Olyan nincs, hogy most én csak a kezét vagy csak a szemét nézem, mert az hulyeség! Kell egy sajátos, kulonleges, barátságos kisugárzás és oké...:)
Lány voltam.
1. Arc 2. tekintet 3. kisugárzás 4. alak
aztán lehet finomítani szemek, száj, haj, és a többi és a többi de ha nincs az összhatásban valami elragadó akkor nem téma
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!