Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel, hogy kevés szex számára ilyen fiatalon?
21 vagyok, barátom idősebb több, mint 10 évvel. Általában és megyek hozzá hétköznap esténként, de csak heti 1-2szer mert későn ér haza a munkából. Ilyenkor vacsi, beszélgetés máris késő van. Általában, hogy kezdeményezzek előveszem a szerszámát és orálisan kedveskedek:) Ezután nem viszonozza, mert hogy fáradt(csak akkor ha külön kérem). Tehát annyiból áll, hogy hazajövök úgy, hogy nincs szex, csak ő elégül ki.Hétköznap sosem alszom ott nála, mert hajnalban kel.
Hétvégén van egyedül rendes nemi életünk.
Nekem ennél több kell. Mondtam már neki többször is hogy hiányzik, de este mikor szinte alig lát az álmosságtól nincs szívem nyaggatni...
Más is van így ezzel? Vagy örüljek ennyinek is? Vagy szakítsak? 4,5éve együtt vagyunk. Összeköltözés nem jöhet szóba sulim miatt.
Na és ha más nincs ezzel így? Nekem pl. mindig elég volt heti 1-2 alkalom, pedig nagyon tudom élvezni. :)
Nem vagyunk egyformák. Ne mások igényeihez mérd a tiédet. Egyáltalán nem kell belenyugodnod a helyzetedbe! Ilyenkor mindenképpen meg kell beszélni, hogy hogy lehetne kompromisszumot kötni ilyen téren. Neki egy kicsit többet kell nyújtania, te pedig vedd figyelembe, ha tényleg nagyon fáradt. Amit el is hiszek, ha hajnalban kel és késő este ér haza.
Viszont szerintem ilyenkor ne elégedj meg azzal, hogy csak te kényezteted orálisan, hanem néha várd el a viszonzást is!
Hát, figyelj, ismerős kicsit a helyzet. Az én párom 10 évvel idősebb nálam. És ez eleinte nálunk is gond volt (volt, h két-három hét alatt egyszer voltunk együtt). Mikor szóvá tettem, csak annyit kérdezett, h 'miért, ez furcsa?'. Elmondtam neki, h igen, mert pasiból van (én előtte csak olyan pasikkal találkoztam, akik állandóan szexelni akartak.) Erre azt mondta, h valóban pasiból van, de nem 20, hanem 30 évesből, és neki már nincs akkor igénye rá. Mindegy, néha még utána feszegettem a témát, meg próbálkoztam mindenfélével, és kiderült, hogy ez az igazságnak csak a fele.
Hétköznap nálunk sincs ilyesmi, pont amiatt, h olyankorra már nyűgös meg fáradt, de ezt igyekszem abszolút tolerálni. Összességében pedig heti átlag egyszer, max kétszer vagyunk együtt. Nem sok (a kettővel azért már úgy elvagyok), de próbálom beérni ennyivel, mert egyébként mindenben teljesen jól megértjük egymást.
Szóval szerintem szakítani emiatt ne szakíts, ha egyébként minden más szempontból jó a kapcsolatotok. Ha ő is kapható rá, akkor a hétvégét használjátok ki, akár többször is! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!