Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszek nekik? A koruk miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek nekik? A koruk miatt van? Vagy csak hogy idegesítsenek?

Figyelt kérdés

a fiúk bámulják a fenekemet és a mellemet. amíg nem feltűnően nézik nincs bajom vele. aztán egyre feltűnőbben.. és aztán elkezdenek tapizni. le is koptatom őket, de nem mindig veszik a lapot. nagyon irritáló tud lenni. hogy közöljem velük hogy felfogják hogy ez így nem frankó??

14L

2011. jan. 26. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem fogják felfogni. Előszőr szépen, aztán jöhet a rúgás.
2011. jan. 26. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Egyébknét örülj, hogy szép vagy.
2011. jan. 26. 23:03
 3/8 A kérdező kommentje:

most,hogy elég nőies lett az alakom.. nos igen egyre több fiú próbálkozik.

akkor fogadjam el,hogy az éretlenek ilyenek is maradnak?!

2011. jan. 26. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, fogadd el...

Azt persze, ne engedd, hogy tapizzanak, viszont ne üldözd őket gyerekesen.

2011. jan. 26. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:
nem szoktam engedni, és néha ha épp lejjebb néznek, mint ahol a szemem van, kicsit felemelem a fejüket,de nem vagyok túl erőszakos meg nem akadok ki.. (nagyon ritka ha igen)
2011. jan. 26. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
ne aggódj, ők még nem láttak ilyet azért ilyenek, minden csoda 3 napig tart :D amúgy nem tudom milyen társaság lehet, mert egyik ismerősöm sem csinál ilyet, tehát a társasággal lehet a baj
2011. jan. 28. 19:03
 7/8 A kérdező kommentje:
hát itt sem mindenki ilyen, csak páran. a többi fiúval viccelődünk és max annyit mondanak hogy szép vagyok :$
2011. jan. 28. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem csak a koruk miatt. Kultúra... Le sz.rják ha közlöd velük. Elnézést de ennél célszerűbben nem tudtam kifejezni. Egyszerűen nem bírnak magukkal. S valahol dicsőségnek is számít egymásközött, amiért megteszik.

Ha fizikailag nekik mész akkor lehet, ők is ezt fogják tenni... Egyébbként se túlságosan intelligens megoldás.

Amúgy jobb esetben pár év alatt leszoknak a tapizásról. Gondolom ezt nem akarod megvárni. Szóval nyílvánosan be kell égetni a srácot aki ílyet csinál. Nő vagy. Nektek rendszerint ehhez sokkal jobb érzéketek van mint egy srácnak. :-)

Nálunk is volt néhány lány még általánosban akiket hasonlóan tapiztak. Az egyikük egyszer tökön rugta az illetőt. Az nem jött be csak ideig óráig. Utána behívta a szüleit. Az se sokat hatott. Majd kegyetlenűl beégette a tapizós banda vezéralakját. Az hatott.

Nem tudom, a te korosztályod nagyon különbözik az enyémtől. Azért remélem menni fog.

24/F

2011. jan. 28. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!