Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki történet? Randi/Tali/Pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki történet? Randi/Tali/Pasizás/Csajozás terén?

Figyelt kérdés

Nekem a legcikibb talán az volt, mikor volt 1 srác a suliban, aki folyton nézett, de soha nem beszéltünk, én már nem bírtam tovább, egy nap oda mentem hozzá és megkérdeztem:" Bocsi, de Te miért nézel mindig?" Mire Ő: "Mikor?" Közben pakolt és mondta, hogy menjek már vele és sietett Történetesen magassarkúban voltam és akkorát estem..azóta nem jártam azon a környéken.

De persze ő volt az akkori nagy szerelmem...Leírva nem olyan borzasztó...de még mesélni.

2011. jan. 26. 17:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jézusom..
2011. jan. 26. 19:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Az szép és mennyinek mondta magát?
2011. jan. 26. 19:33
 13/16 anonim válasza:

3 lannyal szemben altam ok meg ultek erre haverom letolta a gatyam a boxerral 1ugy .A csajok meg ott benyomtak azt a WOOOOOW fejet es mintha nem is tortent volna meg miutan felhuztam a gatyam de azet az ideg szetvert

17/F

2011. jan. 26. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyik délután elmentem sétálni a barátnőmmel, és láttuk, hogy a fiú, akibe szerelmes voltam felénk biciglizik. Amikor közelebb ért, láttuk meg, hogy nincsen rajta póló, csak egy rövidnadrág, nullkezezik a biciglin és közben szotyizik. Annyira meglepődtem a fiú felsőtestének látványától(szép izmos, de nem az a tömör izom, hanem macis és izmos is egyben), hogy felbuktam egy egy centiméter átmérőjű kőben. A srác szerintem azóta is röhög rajtam.

Másik történet ugyanezzel a sráccal:

Barátnőm rávett, hogy az utcájukba menjünk, mikor sétálni indultunk. Nem láttuk a kocsiját a házuk előtt, így belementem. Már öt méterre voltunk az utca végétől, mikor a barátnőm nyögött egyett és kicsit sem feltűnően belecsípett az oldalamba. Hátranéztem egyből, és az első mondatom: " A k*rva életbe!"... Mikor a kocsival leparkolt mellénk jöttünk rá, hogy egy: közelebb volt, mint hittük volna, kettő, hogy le volt húzva mind a két első ablak... A srác olyan szinten megdöbbent, hogy elkerekedett a szeme és a száját is eltátotta. Szép bemutatkozásom volt... Nemde? ^^"

L17

2011. jan. 30. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Most nemrég vártam a buszomat de a buszmegálló mellet van egy lecsempézett lépcső ami a hó és a víz miatt elég csúszós.Én ott áltam a lépcső mellet és láttam ,hogy jön egy hölgyemény (eleinte nem fogalakoztam vele) oda ért a lépcsőhöz és ahogy le lépett az 1. lépcsőfokra meg is csúszott (a lába közba ki bicsaklott) én reflex szerüen oda kaptam és pont a karomba esett.Leültettem egy padra és megkérdeztem ,hogy jól van-e stb. és mondta ,hogy nagyon fáj a lába és így nem bír haza menni.Na nem is kellet több az eggyik kezembe meg fogtam a szatyrát a másikkal meg a derekát fogtam ,mert ő a vállamba kapaszkodott.Út közbe jól el beszélgettünk elkértem tőle tel. számát,email címét és hát rá 1 hétre mikor már nem fájt annyira a lába elhívtam randira (és hát szavak nélkül próbálta nekem meg köszönni ,hogy segítettem neki).

Azóta is eggyüt vagyunk :)

2011. jan. 30. 18:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos :) Utolsó előtti...ezt akár én is írhattam volna és köszi a válaszokat :)
2011. jan. 31. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!