Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindjárt idegbajt kapok! (? )
elegem van a bokáig érő fekete hajú fehér szájú 16 éves cicababákból, akik állandóan keresztbe próbálnak tenni nekem. leütném az összeset, de egyet különösképpen. Félek h a pénzes apuci perelne ha a kislánynak valami bántódása esne, és nem is ez az én stilusom. hogyan lehet ezeket bekorlátozni, hogy foglalkozzanak csak a saját kis rózsaszín életükkel, és maradjanak ki más életéből? nincsenek önértékelési problémáim de ez a lány elszívja minden önbizalmam, pedig különösebben nem szokott érdekelni a véleménye.
18L
Fekete haj, fehér száj... Mi ez? Fáj, még elképzelni is.
Amúgy pont az a probléma, hogy csak próbálod elhitetni magaddal, hogy nem érdekel. Emellett túlmisztifikálod a személyiségét. Ha beszólogat, lehet, hogy elég volna, ha személyesen elbeszélgetnél vele.
Bár persze a lányok kegyetlenebb gondolkozás móddal jönnek a világra, szóval nem biztos, hogy a megbeszélés beválik. :D
Ne fogd a pénzes apuciára!
Parázol a bunyótól és kész.
Figyu. Azért idegesít,mert hagyod.
valószinűleg direkt provokál és ezt szórakoztatónak tartja.
Ne foglalkozz vele,ne érdekeljen,ne szólj neki vissza,ne reagáld le,engedd el a füled mellet bármit is mond. Arra megy ki,hogy kiprovokáljon belőled reakciót,de garantálom,hogy állati hamar rá fog unni és nem fogja érdekelni :)
28/F és tudom,mert nekem is meggyűlt az ilyenekkel nem egyszer a bajom :)
Rájöttem,hogy ha nem adok neki okot,hogy szórakozzon,unalmassá válik a számára és elveszti az érdeklődést.
Leverheted az arcát,kitépheted a fekete haját,de akkor meg ő lesz a szegény áldozat,akit sajnálni kell,te pedig a szar,szemét.
1 hét múlva a nevedet sem fogja tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!